Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Profită de promoția Topul Reducerilor și crează un spațiu confortabil în casa ta
Profită de promoția Topul Reducerilor și crează un spațiu confortabil în casa ta
Într-un fel sau altul, nevoia de a ne retrage într-un spațiu calm, confortabil și în general nevoia de bunăstare, sunt dovada simțurilor noastre: oricine ar zice despre curentul Hygge danez că ar fi un trend și că s-ar putea „construi”, greșește. Hygge este un feeling, un sentiment de liniște și o conștientizare a momentului prezent. Se poate întâmpla oriunde, oricând, cu oricine.

Are, însă, nevoie de câteva elemente, atunci când vine vorba despre amenajarea casei. Este important de reținut că nu există reguli și metode „how to”, iar totul depinde de cum ne simțim noi confortabil, ce spațiu ne este familiar sau poate fi un refugiu de siguranță, care ne aduce fericire și liniște.

1. DORMITORUL

Teoretic, dormitorul ar trebui să fie cea mai confortabilă încăpere din întreaga casă, însă de multe ori, e mai ușor să sacrificăm acest confort în favoarea designului estetic. Vestea bună e că există dormitoare care îmbină un maxim de confort cu aspectul chic pe care ți-l dorești. Ei bine, trezirea în fiecare dimineață tocmai va deveni mai plăcută!

2. BIBLIOTECA

Ideea de bibliotecă, în mintea noastră, vine aproape întotdeauna predeterminată de influențele din filme, reviste de specialitate sau biblioteci și birouri din alte epoci. E bine să avem referințe, mai ales atunci când ele provin din surse inspiraționale, însă nu (mai) e „musai” să optăm pentru aceleași clișee specifice ideei de cameră a cărților. Dar fiindcă avem nevoie de prezența lor, prin ele ne înfrumusețăm timpul petrecut în liniște și relaxare, biblioteca modernă vine cu elemente de design special creat pentru a oferi un vibe și o atmosferă plăcută.

3. CANAPEAUA

Există un album pe Pinterest, numit „19 Couches That Ensure You'll Never Leave Your Home Again” - în traducere, „ 19 canapele care te pot asigura că nu ai să mai pleci niciodată de-acasă”. Și pe bună dreptate! Din moment ce living-ulul este, probabil, încăperea în care petrecem cel mai mult timp acasă, canapeaua e actorul principal.

Există cinci reguli atunci când vrem să cumpărăm o canapea:
1. trebuie să aibă adâncimea de cel puțin 60cm
2. cadrul trebuie să fie unul de calitate
3. întotdeauna să verificăm pernele
4. Măsurători exacte și nu în ultimul rând
5. Atenție mare la tapițerie! Aceasta trebuie să fie de cea mai bună calitate.



4. AMENAJAREA ÎNTREGII CASE

Atmosfera primitoare și caldă, ambianța care invită la meditație și liniște, ține, defapt, de întreaga casă. Astfel, ca să ne putem bucura cu adevărat de un spațiu confortabil, trebuie să fim atenți la toate detaliile înconjurătoare: sistemul bucătăriei, cel al livingului sau al holului, toate participă la crearea stării de hygge.



Campania noastră de reduceri din perioada 6 mai - 30 iunie, îți pune la dispoziție toate produsele necesare pentru proiectul casei tale.
De ce să nu profiți în perioada aceasta să redecorezi și să-ți îmbunătățești confortul?