Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Cum să aduci mai multe elemente naturale și sustenabile în casa ta
Cum să aduci mai multe elemente naturale și sustenabile în casa ta
2019 e anul în care spațiul de locuit se transformă într-o oază de relaxare, decorată cu artă și, în același timp, dezvăluind un spațiu simplu și organizat.

Pe lângă toate acestea, mai mult decât în anii precedenți, se pune accentul pe materialele naturale și sustenabilitatea acestora. Odată cu o valul de conștientizare a importanței protejării planetei noastre, designul interior al caselor de pe întregul glob au început să folosească produse naturale și sustenabile. De reținut e că acestea vor fi elementele care vor deveni vara aceasta, în sfârșit, mainstream.

Întrebarea e unde și cum să te folosești de acest element? În primul rând, fii atent la detalii, alege mobilier tapițat cu stil, perne și pături care să aducă o notă personală decorului casei tale. Apoi, nu uita că întreaga idee a elementelor sustenabile și naturale aduse în spațiul de locuit vine din dorința actuală de a păstra un echilibru între viața mereu pe fugă și stresantă de zi cu zi, și oaza de liniște interioară.

Vestea bună este că răspunsul e destul de simplu! Nu trebuie decât să aduci mai multe materiale din fibre naturale și sustenabile care se potrivesc și pot fi încorporate în orice stil și look, de la boho chic până la country sau hygge.

În perioada 6 mai - 30 iunie, în magazinele Casa Rusu se desfășoară o campanie de reduceri de până la 50% - sunt două luni în care ai ocazia unică de a-ți redecora casa cu un minim de costuri și un maxim de stil.

Iată și câteva produse pe care le poți găsi, gata de luat de pe rafturi acasă!



Un pat rezistent, confortabil și realizat din materiale de calitate superioară.




Colțar tapițat cu piele ecologică și stofă de cea mai bună calitate.






Un suport din metal, pentru vinuri




Element delicat din sticlă și sfoară.




O etajeră din pal, cu efecte geometrice.

Pentru mai multe idei de amenajare urmărește blogul Casei Rusu, iar pentru a fi la curent cu toate ofertele, înscrie-te la newsletter!