Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Mobila modulara living - 3 motive să alegi un sistem modular
Mobila modulara living - 3 motive să alegi un sistem modular
Atunci când vine vorba de amenajarea livingului, sunt foarte multe lucruri de luat în considerare: cum alegem piesele practice? Cum îmbunătățim aspectul estetic? De ce avem nevoie pentru a crea o atmosferă confortabilă și în stilul personalității noastre?

În căutarea soluțiilor de așezare a canapelei, comodelor și a obiectelor decorative, avem nevoie de îndrumare, mai mult ca oricând. Dacă spațiul este unul restrâns, provocarea e și mai mare!

Dar cum ar fi dacă ar exista un răspuns pentru toate întrebările? Ei bine, există și se numește livingul modular!



Ești pregătit să creezi livingul visurilor tale?

Un sistem modular poate fi configurat în funcție de spațiul și stilul fiecăruia. E compus din piese separate și proiectat special pentru a oferi mai multe opțiuni în amenajarea unui spațiu.

De ce ar trebui să alegi un sistem modular pentru living? Fie că vrei un „makeover” în cazul unor piese de mobilier, fie că amenajezi o sufragerie de la zero - un sistem modular îți oferă șansa să găsești inspirație, încercând mai multe variante. În plus, poți achiziționa doar piesele de care ai nevoie.


Pe lângă avantajul faptului că un sistem modular oferă o libertate de amenajare și o amprentă personală, iată trei motive pentru a configura un living modular la Casa Rusu!

1. Planifică un spațiu aerisit, ușor de circulat

Primul pas în amenajarea unui living perfect este să te asiguri că întregul plan de design este proiectat eficient și îți va oferi tot ceea ce ai nevoie - indiferent de mărimea camerei. Ca să te asiguri că spațiul e ușor accesibil, nu aglomera piesele de mobilier. E o soluție simplă și de efect.


2. Propriul tău design

Ce îți definește personalitatea, atunci când vine vorba de design interior? Închide ochii și imaginează-ți: ești o persoană căreia îi plac culorile și detaliile sau preferi un stil minimalist? Un sistem modular e ușor de adaptat preferințelor personale, pentru că oferă mobilă de diferite materiale, mărimi, culori și design-uri. Poți - și chiar e indicat - să te joci în voie!


3. Stabilește funcționalitatea livingului

În funcție de tipul mobilierului, alegerea mărimii, formei, culorii, texturii și imprimeurile covorului, obiectelor de iluminat, poți să stabilești scopul livingului. Îl amenajezi conform dorințelor de a petrece timp cu familia, sau de a invita prietenii la seri de film. Livingul trebuie să cuprindă toate elementele confortabile pentru desfășurarea acestor evenimente.



Iar ca să-ți fie mai ușor să faci un plan, încearcă Virtual Plannerul nostru! Configurează-ți livingul ideal!