Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
10 idei despre cum să profiți de noua campanie „Reduceri răcoroase pentru zilele de vară!”
10 idei despre cum să profiți de noua campanie „Reduceri răcoroase pentru zilele de vară!”
Dacă ultima dată când vorbeam despre reduceri scriam despre modalități de a crea un spațiu confortabil în casa ta, cu ajutorul campaniei și a conceptului hygge, astăzi te provocăm să profiți de reducerile de vară și să redecorezi cum îți place. Și pentru că noua campanie Casa Rusu propune cele mai avantajoase prețuri, ne-am gândit să-ți dăm 10 idei despre cum să profiți de acestea, alegând din multitudinea de produse de top, reduse până la -70%. Lista poate continua cu multe alte idei, însă am pus aici doar câteva!

1. Detaliile sunt importante

Piesele de mic mobilier pot schimba ambianța unei încăperi sau chiar a întregii case. Alege un sistem modular pe care îl poți configura după preferințe și piese în ton cu personalitatea casei tale!


2. Sufletul casei e oglinda

Oglinda cu print crează o atmosferă vintage și duce cu gândul la încăperi frumos ornamentate. Cromatica acesteia (negru-auriu) atrage privirea imediat. E obiectul perfect, atunci când stilul casei tale e unul clasic elegant.


3. Amenajează o bibliotecă personală

Biblioteca Bella se distinge prin liniile moderne și spațiul generos de stocare, ideal pentru a depozita în același loc colecțiile de cărți, reviste sau albume foto. Rafturile pot găzdui obiectele decorative preferate, iar ușile din sticlă securizată vor ține departe praful. În plus, designul ingenios permite încorporarea televizorului.


4. Dă un farmec aparte fiecărei dimineți

Măsuțele de ceai sau de cafea există încă de la începutul secolului 18, dar funcționalitatea și scopul lor au evoluat și s-au schimbat de-a lungul timpului. Azi, o măsuță trebuie să se remarce printr-un caracter versatil, ușor de integrat în decorul livingului, dând un farmec aparte fiecărei dimineți în care servești cafeaua!


5. Odihna din timpul somnului - pe primul loc

Dormitorul trebuie să coincidă cu preferințele tale, dar și cu mediul în care te relaxezi. Iar un dormitor modern și frumos amenajat are toate șansele să devină locul tău preferat pentru odihnă. Colecția Florena este ușor de remarcat datorită liniilor curate ale designului și a spațiului generos de depozitare.


6. Lifestyle & design de inspirație urbană

În 2019 suntem mereu pe fugă, dar mai atenți ca niciodată la stilul de viață. Trendurile în materie de design interior se schimbă, însă cele mai longevive sunt cele care se potrivesc stilului de viață actual al majorității. Alege o canapea cu fotolii încăpătoare, care îndeamnă la conversații plăcute alături de prieteni și familie. Ca să adaugi o notă practică și funcțională, canapeaua din gama Floris vine cu o extensie de tip sertar, permițând o rapidă transformare într-un pat spațios, atunci când ai nevoie.


7. Gătește cu poftă!

La fel ca livingul, bucătăria are rolul de a aduna oameni, prieteni, familie în jurul mesei. E foarte important ca timpul petrecut în bucătărie să fie unul de calitate, cu poftă de gătit și plănuit mese de vis, pentru familie sau musafiri! Cât despre bucătăria Alegra, căldura emanată de fronturile crem și nervurile stejarului bardolino, amintesc de diminețile luminoase de vară. Are un spațiu de depozitare generos și compartimentat eficient, iar detaliile și elementele metalice adaugă o notă contemporană întregului ansamblu.


8. Bucură-te de cafeaua de dimineață…

Ce poate fi mai plăcut decât servirea cafelei de dimineață într-o ceașcă sau cană frumoasă? E greu de egalat sentimentul pe care-l ai atunci când te bucuri din plin de băutura preferată - în cana preferată!


9. …. și de ceaiul de seară!

Dacă ești un iubitor de ceai și al băuturilor calde, atunci ceainicul Martha cu filtru se va potrivi de minune în bucătăria ta, gata în orice moment să prepare un ceai sănătos și gustos.


10. Nu uita să te relaxezi

Last, but not least, nu în ultiml rând - nu uita să te relaxezi. Profită de reducerile noastre pe tot parcursul verii, până la 1 septembrie, dar ține cont de faptul că e vacanță! Ai nevoie de puțină relaxare :D