Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Care e stilul tău de dormitor? Alege mobila pentru dormitor preferata
Care e stilul tău de dormitor? Alege mobila pentru dormitor preferata
Modern, contemporan, art deco, shabby chic, tradițional sau eclectic? Află care dintre stiluri ți se potrivește și amenajează un dormitor în care să-ți facă plăcere să te relaxezi!

Fiecare dormitor este unic, așa cum personalitatea fiecăruia dintre noi e autentică. Și chiar și atunci când se încadrează într-un anumit stil sau trend de amenajare interioară, dormitorul complet nu va fi identic cu nicio altă încăpere, atât timp cât știm să ne folosim imaginația și să-l personalizăm cu stil (și cu ceea ce ne place)!

Așadar, îți propunem 6 stiluri de dormitor care te vor ghida în călătoria ta spre amenajarea dormitorului de vis!

Contemporan & geometric



Stilul contemporan e inspirat din formele geometrice, iar un dormitor amenajat în acest stil va avea un pat jos, fără prea multe elemente decorative.

Corpurile de mobilier sunt de înălțime mai joasă, însă unele piese vor fi mai înalte pentru contrast. Cele mai comune culori pentru stilul contemporan sunt negru, alb și gri - adesea combinate cu accente de culori mai vesele și accentele metalice.

Art Deco sau Vintage



Un stil mai special, cel art deco, are la bază moda anilor 1920 și 1930. Aici, formele geometrice se regăsesc în print-uri și modelele tapițeriilor iar patul, fotoliile și tabureții pot avea forme mai rotunjite. Stilul vintage e apreciat pentru folosirea lemnului, stilcei și a oglinzilor în decor.

Ți se potrivește un dormitor art deco?

Modern minimalist



Aproape de cel contemporan, stilul unui dormitor modern este mai simplu și mai minimalist decât cel din urmă.

În plus, într-o astfel de amenajare poți folosi elemente asimetrice. Paleta de culori este neutră și monocromă.

Shabby Chic



Dacă însă îți place să recondiționezi mobilă veche și îți plac antichitățile, atunci ți se potrivește un dormitor Shabby Chic!

Aici, nu trebuie să ai grija unui spațiu minimalist, mereu ordonat; cu cât mai mult decor, cu atât mai bine! Mobila veche e revopsită în alb sau culori surprinzătoare, iar corpurile vechi sunt foarte populare în culori soft, neutre și pale.

Tradițional



Stilul tradițional se inspiră din decorul interior și trendurile secolului 18 din Franța și Anglia. De obicei, aici vedem oglinzi aurite, lemn și mobilă de culoare închisă, materiale luxoase și printuri complexe.

Dacă îți plac paturile cu baldachin și covoarele orientale, stilul tradițional ți se potrivește!

Eclectic



Am ajuns și la ultimul stil de dormitor, poate cel mai personal dintre toate! Stilul eclectic înseamnă că totul și orice se potrivește: elemente din stiluri diferite, o varietate de piese de mobilier dar care formează o idee coerentă.

Paleta de culori este cu totul una personală, în funcție de preferințele tale. Acest stil este opusul modernului minimalist! Pentru că eclecticii iubesc contrastul și combinarea diferitelor culori, modele, printuri și texturi.

În speranța că te-am ajutat să-ți dai seama care este stilul dormitorului tău, te invităm să intri pe configuratorul online și să începi deja planul dormitorului de vis!