Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
200x SURPRIZE LA MAREA DESCHIDERE CASA RUSU DIN SATU MARE
200x SURPRIZE LA MAREA DESCHIDERE CASA RUSU DIN SATU MARE
Pe 3 octombrie 2019, familia Casa Rusu se mărește prin deschiderea unui nou și modern magazin în Nord-vestul țării, la Satu Mare. Magazinul de mobilă se va inaugura în centrul comercial Aushopping Satu Mare, pe strada Careiului, 77-79. Deschiderea va fi sărbătorită cu surprize și promoții, iar primii 200 de cumpărători vor avea parte de cadouri din partea Casei Rusu.

Începutul lunii octombrie vine cu o veste bună pentru sătmăreni și pentru echipa noastră: ne bucurăm să anunțăm deschiderea unui nou magazin Casa Rusu; începând cu luna octombrie, ne găsiți în nord-vestul țării, la Satu Mare !

Respectăm tradiția în producția de mobilă de peste 20 de ani, pentru clienții noștri! Ce veți găsi în noul magazin? Clasicele colecții de mobilier și decorațiuni la prețuri avantajoase, precum și noua colecție de mobilier la cutie, iStock by Casa Rusu.

Mai mult decât atât, joi, în data de 3 octombrie 2019, Casa Rusu va oferi 200 de premii surpriză primilor 200 de cumpărători! În weekend, vei avea parte de reduceri de până la 50% atât la mobilier, cât și la gama de decorațiuni Home & Deco.

Așa că dacă plănuiești să remobilezi casa, ai nevoie de inspirație sau cauți soluții sustenabile, te așteptăm în noul magazin Casa Rusu din Satu Mare!

Despre Casa Rusu

Casa Rusu este unul dintre primele branduri românești cu o activitate de peste 20 de ani.

Pe parcursul acestor două decenii, Casa Rusu  s-a dezvoltat constant, deținând în prezent o rețea vastă de magazine în întreaga țară, o tehnologie modernă și o capacitate crescută de producție. Intră pe site-ul Casa Rusu și descoperă toate colecțiile de mobilă și decorațiuni!