Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
ÎNRĂMATE DIN VACANȚĂ Și...UN PIC DESPRE NOILE PROMOȚII DE TOAMNĂ
ÎNRĂMATE DIN VACANȚĂ Și...UN PIC DESPRE NOILE PROMOȚII DE TOAMNĂ

Scriam recent într-un articol anterior despre faptul că detaliile fac diferența între spațiul tău propriu și un alt spațiu oarecare. Susținem în continuare ideea, și îți arătăm mai jos câteva aspecte de care să ții cont, atunci când decorezi, așa încât ambientul să reflecte autenticitatea și stilul tău creativ. Iată mai jos câteva idei de amenajare!

1. LIVING

Un living poate fi amenajat ținând cont de ultimele tendințe însă până la urmă, important e ceea ce ne place! Detaliile personale fac diferența! Spre exemplu, amintirile: unice și de neprețuit, înrămate, îți vor aduce aminte în toamna aceasta despre tot ce-ai făcut astă-vară. Selectează fotografii de vacanță, ieșiri cu prietenii sau momente frumoase, și pur și simplu oferă-le o ramă deosebită, care să pună în evidență conținutul, cu stil:

Alte decorațiuni potrivite pentru un living elegant sunt tablourile - care nu se demodează niciodată, apoi oglinzile decorative sau plantele artificiale - care nu necesită o îngrijire permanentă și nici nu se ofilesc.

2. DORMITOR

Știm deja: fiecare dormitor este unic. O tot repetăm. Dar știm că al tău este super Unic, așa că indiferent de stilul pe care l-ai adoptat în dormitorul templul tău, adaugă în fiecare sezon un décor de efect, elegant, în ton cu culorile de afară. Și liniștește-te, toamna vine oricum cu ale ei… promoții:

3. BUCĂTĂRIE

Dacă vrei să iei micul dejun la pat, dormi în bucătărie! Haios îndemn, dar mai ușor este îndemnul nostru de a avea o bucătărie complet echipată cu ustensile pentru servirea mesei și a băuturilor, în special când urmează să ai musafiri. I-ai impresionat deja cu abilitățile de organizare, e timpul pentru puțin… dichis. Iar aroma cafelei de dimineață poate fi mult mai intensă dacă o servești dintr-o ceașcă vintage, să știi:

Dacă îți dorești mai multă inspirație în amenajarea unui décor cu stil și personalitate, vizitează pagina Casa Rusu Home&Deco și descoperă toate prețurile accesibile din campania de reduceri de toamnă!