CUM SĂ AMENAJEZI COOL CAMERA COPIILOR
CUM SĂ AMENAJEZI COOL CAMERA COPIILOR
Școala a început deja, dar vremea de afară e încă potrivită pentru (re)amenajări interioare. Dacă ați fost prea ocupați cu toate pregătirile de școală, cumpărăturile de haine potrivite și stocul la alimente, dar nu ați apucat să amenajați o cameră potrivită pentru micii școlari, iată câteva recomandări și idei, pentru a crea un ambient perfect, creativ, stimulant dar și relaxant, în camera copiilor!

Fiind o cameră cu mai multe roluri (de învățare, teme dar și de relaxare, joacă), nu este simplu să împărțim spațiul încât să creăm armonie și un echilibru între mobilier, paleta de culori, decorațiuni și spațiul destinat fiecărei activități, în parte.

Cei mici au nevoie de tot confortul și de piese de mobilier cât mai ergonomice și de o dispunere a elementelor și mobilei astfel încât să le fie cât mai ușor să se deplaseze și să își creeze propria atmosferă.

ALVIN, camera completă

Una din soluțiile complete în amenajarea camerei cool pentru copii este să alegi Camera de copii și tineret Alvin P2 .

Alvin se remarcă printr-un aspect dinamic și un design modern. Are un dulap super-spațios pentru garderobă, mici corpuri de mobilier pentru depozitare, sertare cu mânere ergonomice, ușor de utilizat.

Spațiile deschise, compartimentate, sunt excelente pentru cărți și obiecte decorative.

În legătură cu biroul, în camera e completă și nu va mai fi o bătaie de cap: masa de lucru pentru cel mic este încorporată în ansamblu!

BIROURI moderne

Dacă optezi pentru amenajarea doar a anumitor părți din cameră și ai nevoie de un birou pentru rechizitele școlare, calculator, instrumete de scris, poți opta în funcție de preferințele copilului pentru diverse modele de birou.


SCAUNE confortabile

Pentru birou, cei mici au nevoie de un scaun cât mai confortabil și ergonomic, dotat cu suport pentru brațe și reglabil. În funcție de preferințele copiilor, alege din gama de scaune pentru birou Casa Rusu:


PATUL perfect

Nu în ultimul rând, copilul are nevoie de un somn odihnitor după o zi de școală! De aceea, patul este extrem de important!
Recomandăm un pat confortabil, cu spațiu de depozitare!


Adaugă culoare

Un plus de culoare și personalitate e întotdeauna binevenit în camera copiiilor! Mai ales dacă aceștia au decorațiuni sau jucării care necesită mai mult spațiu de depozitare.
Pentru mai multe idei și recomandări, promoții sau campanii, urmărește blogul Casa Rusu!