Creează un decor de Halloween pentru casa ta
Creează un decor de Halloween pentru casa ta
Se apropie Halloweenul, noaptea în care spiritele bântuie!

Fie că ai oaspeți sau nu, e momentul perfect să-ți folosești imaginația și creativitatea, pentru că atunci când vine vorba de amenajarea unui decor de Halloween, nu există limite.

Iată câteva produse Casa Rusu care te vor ajuta să creezi o atmosferă ideală nu doar pentru Halloween, ci și pentru sezonul de toamnă - iarnă 2019.

Decorează livingul cu becurile colorate - roșu sau negru - pentru a crea o atmosferă de poveste!Pentru un ambient intim și lumină difuză, folosește lumânări! Alege un suport de culoare închisă, potrivit cu tematica Halloweenului, însă cu design atemporal, astfel că îl vei putea folosi ca decor iarna aceasta.Adaugă o notă mai gothică livingului: măsuța Monroe cu design romantic se potrivește de minune prin cromatică și stil!Amenajează o oglindă care te va duce cu gândul la o poveste horror: alege oglinda cu print negru și auriu. Culorile sunt, în același timp, o combinație clasică, care nu se va demoda.Sau, de ce nu, alege o oglindă cu design retro! În special dacă decorul casei tale conține elemente vintage și retro.Iar pentru că vremea s-a răcit și au venit ploile, nu uita de cuierul potrivit pentru hol! Cuierul W30 nu poate lipsi dintr-un hol sau o anticameră decorată într-un stil sobru, dar elegant.Pentru mai multe idei și inspirație în amenajarea casei tale, urmărește blogul Casa Rusu!