Idei de cadouri inedite, pentru sărbători!
Idei de cadouri inedite, pentru sărbători!
Sărbătorile se apropie cu pași repezi și toată lumea se pregătește de Crăciun. Sunt atât de multe de făcut, încât, de multe ori, ne grăbim atunci când alegem cadourile sau chiar uităm de ele!

La Casa Rusu, ne-am gândit să-ți venim puțin în ajutor și să-ți propunem o listă de cadouri inedite, potrivite pentru orice membru al familiei, coleg sau prieten!Iubitorii de vin vor aprecia, cu siguranță, un accesoriu de mobilier care nu trebuie să lipsească din bucătărie sau living: suportul de vin elegant (la care, apropo, ai o reducere de -50% până pe 31 decembrie) !

Prietenele tale se vor bucura de Cărciun să primească o oglindă decorativă chic, colorată, de mărime medie și ideală pentru hol sau dormitor. În plus, o găsești în magazinele Casa Rusu cu -50% reducere.Ceasul cu trei picioare e un cadou inedit, special, care va fi pe placul tuturor celor care iubesc decorațiunile! Un cadou clasic și cu stil, care nu se va demoda niciodată. Iar partea bună e că acum e cu -50% mai ieftin!Un tablou inedit e o idee bună atunci când știi că persoana căreia urmează să-l dăruiești, iubește decorațiunile. Un element care dă un aer personal bucătăriei sau livingului. Îl găsești la Casa Rusu, cu -60% reducere.Își găsește locul pe orice birou sau noptieră și e un cadou ideal pentru un prieten sau coleg: o decorațiune mică, dar de efect! O poți achiziționa la Casa Rusu, cu -70% reducere până pe 31 decembrie!Nu în ultimul rând, un set elegant de pahare pentru vin e oricând binevenit! Cu un astfel de cadou, nu ai cum să greșești :) Iar vestea bună e că îl găsești la Casa Rusu cu o reducere de -70%!