Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Pregătește-ți casa de Crăciun
Pregătește-ți casa de Crăciun
Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă din an și totodată prilejul ideal să redecorezi casa, pregătind-o pentru înâlniri cu familia și prietenii.

Ți-am pregătit o listă de idei care să te inspire în amenajarea și decorarea livingului și a bucătăriei, pentru a-ți transforma casa într-un loc perfect de Crăciun!

Un living magic


Livingul este cel mai probabil încăperea în care împodobești bradul și primești colindătorii. Așadar, trebuie să fii atent la detalii!
Primul lucru de care ar trebui să ții cont este canapeaua. Alege o canapea confortabilă și încăpătoare, indiferent de culoarea acesteia - atâta timp cât se potrivește cu ambientul casei tale!

Decorațiunile nu sunt nici ele de neglijat. La Casa Rusu găsești o gamă variată de produse Home & Deco: perne decorative, tablouri moderneceasuri inedite și diverse obiecte de decor, pentru orice ambient.



O bucătărie festivă


E extrem de simplu să creezi un decor festiv în sufragerie, în bucătărie sau zona în care vei amenaja masa de sărbători, folosind doar câteva elemente.

Masa și scaune sunt elementele principale și ar trebui să fie în nuanțe neutre, pentru a avea libertatea de a accesoriza cu produse pentru servirea mesei și decorațiuni specifice Crăciunului.

Masa Timber are un design original și e încăpătoare pentru o familie numeroasă. Nuanța sa caldă se potrivește cel mai bine tematicii festive!

Pentru accesorizare, optează pentru o față de masă simplă, dar de efect, câteva lumânări, poate chiar și o vază în care să așezi câteva ramuri de brad.
Pentru servirea mesei, alege un set de farfurii de calitate!



Te așteptăm în magazinele Casa Rusu, cu tot ce ai nevoie pentru sărbători elegante!