Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Casa Rusu - culoarea anului 2020
Casa Rusu - culoarea anului 2020
Culoarea anului 2020, aleasă de Pantone, este albastru clasic - un ton albastru reflectorizant, evocator al vastului și infinitului cer de seară, care ne recentrează gândurile, favorizează rezistența și deschide o lume plină de posibilități.

Simbolizând protecția, stabilitatea, pacea și încrederea, Pantone 19-4052 Classic Blue încurajează gândirea profundă, conștiența deschisă și comunicarea și tocmai a fost numită de către experți culoarea care va fi în centrul atenției pe tot parcursul lui 2020.



Vorbind despre culoarea anului 2020, doamna Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute, spune că acest albastru clasic „ne încurajează să privim dincolo de ceea ce este evident pentru a ne extinde gândirea, provocându-ne să gândim mai profund, să ne creștem perspectiva și să deschidem fluxul de comunicare '. Ea continuă: „Trăim într-o perioadă care necesită încredere și credință. Această perioadă este exprimată de Pantone 19-4052 Classic Blue, o nuanță albastră solidă, puternică, ce reflectă exact încrederea de care avem nevoie - o culoare pe care ne putem baza întotdeauna.”

În ceea ce privește integrare culorii anului în amenajarea interioară, designerii de interior recomandă să ținem cont de câteva detalii simple, care ne vor ajuta să creăm un decor inedit, folosind elemente în nuanțe de albastru.

Folosește albastrul în dormitor


Culoarea anului este, de asemenea, una calmă și liniștitoare, atu care o face potrivită pentru un dormitor odihnitor. Asta pentru că oricine, în timpul somnului, își dorește să se simtă confortabil și protejat, iar albastrul accentuează aceste sentimente în fiecare seară.

Alege un pat în culoarea anului, cu design modern, care va fi exact doza de albastru de care ai nevoie în dormitor. Dacă simți nevoia de a completa cu încă un element, poți adăuga o ramă foto statement sau o vază discretă.

Folosește albastrul în doze mici

Nu trebuie să folosești albastrul în exces pentru a avea un decor în tendințe. Uneori chiar și un singur element e de ajuns pentru a crea o amenajare modernă. De exemplu, poți opta pentru un mobilier în culori neutre și adaugi o singură piesă albastră. Poți face asta cu ușurință folosind colecțiile modulare Casa Rusu.

O altă variantă este alegerea elementelor mici din casă, cum ar fi cănile - un detaliu extrem de mic, însă care nu va fi trecut cu vederea de niciun musafir.

Folosește albastru în piese statement

Dacă ești o persoană neconvențională și îți place să folosești culoarea în decorarea casei, ar fi o idee bună să alegi o piesă statement albastră, care să dea tonul pentru restul încăperii. Designerii de interior recomandă obiectele de mobilier mari, impunătoare, care devin piesa centrală. Cu toate acestea, ai grijă să păstrezi un echilibru între nuanțe, combinând culoarea anului 2020 cu nuanțe neutre.