Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
5 idei de amenajare a unui spațiu mic
5 idei de amenajare a unui spațiu mic
Casa ta poate fi mică, dar există o mulțime de modalități prin care poți profita la maximum de spațiul limitat. Ia în considerare imaginea de ansamblu, gândește-te la rezultatul final, și fii deschis la un nou mod de a amenaja casa. S-ar putea să fii chiar surprins de rezultatele obținute!

Regândește aranjarea mobilierului


Înainte de a începe orice schimbare, gândește-te la modul în care utilizezi spațiul. Vezi care sunt punctele forte și punctele slabe ale încăperii și ia în considerare activitățile pe care tu și familia ta le veți desfășura aici - acest lucru te va ajuta să găsești soluția potrivită.

De exemplu, este inutil ca într-o bucătărie mică să optezi pentru un mobilier cu multe piese. În acest caz, îți recomandăm să alegi un sistem modular, care îți permite să folosești doar corpurile de mobilier de care ai nevoie și care se potrivesc cel mai bine în bucătărie.



Multifuncționalitate


Acesta e cuvântul cheie pe care trebuie să-l ai mereu în minte. Mai mult decât atât, spațiile multifuncționale sunt extrem de populare în 2020, iar trendul este în continuă creștere chiar și în locuințele încăpătoare.

Multifuncționalitatea se referă la un obiect de mobilier care poate avea un dublu rol, fără a aglomera sau a încurca în vreun fel decorul. Un bun exemplu în acest sens e măsuța din stejar Magia, care îți permite să îi modifici aspectul în funcție de preferințe sau de nevoia de moment.



Organizează-te


Soluțiile de stocare sunt cel mai bine planificate în stadiul incipient al oricărei reamenajări. Fii creativ atunci când te gândești cum să folosești cel mai bine spațiul existent - uneori avem tendința de a alege mobilier care să satisfacă nevoile noastre de depozitare imediată, dar nu ne gândim la viziunea de ansamblu, la modul în care arată la final camera.

Recomandarea noastră este să acorzi o atenție sporită fiecărei piese de mobilier - de la dimensiune, la stil și până la culoare - în așa fel încât acestea să se integreze armonios în ambientul locuinței tale. Cel mai simplu și de această dată este să optezi pentru o colecție modulară; în felul acesta ai mobilier cu același stil cromatic, însă ai libertatea de a alege tu care sunt piesele de care ai nevoie.



Personalizează spațiul


Îți place să gătești și ai nevoie de un spațiu de depozitare generos pentru toate ingredientele? Sau poate hainele tale necesită un dulap încăpător? Indiferent de situație, e important să alegi piese de mobilier potrivite nevoilor tale.

Acordă atenție sporită mobilierului ales, în așa fel încât să folosești inteligent spațiul și să îl personalizezi exact pentru nevoile sau hobby-urile tale.



Trucuri de decorare


Indiferent de stilul pe care îl preferi, acesta poate fi adaptat pentru a se potrivi unui spațiu mic. Chiar și cele mai noi și îndrăznețe design-uri, cum ar fi piesele strălucitoare, nuanțele puternice și texturile complexe se pot încadra frumos în casele mai mici; secretul este să restricționezi numărul de modele și culori. Dacă vrei să folosești o piesă impunătoare precum comoda print P12, păstrează restul elementelor simple, în culori neutre.