Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Cum amenajezi un dormitor fără să cheltuiești prea mult
Cum amenajezi un dormitor fără să cheltuiești prea mult
Ce poate fi mai plăcut decât să ajungi acasă după o zi lungă și solicitantă și să te tolănești în patul tău confortabil, din dormitorul tău de vis? Dacă nu ai reușit încă să amenajezi un dormitor exact pe gustul tău, avem pentru tine câteva idei care nu doar că vor împrospăta look-ul din dormitor, dar te vor și lăsa cu ceva bani în cont.

Alege un nou pat


Când vine vorba de dormitor, mereu punem confortul pe primul loc. Și poate că o reamenajare pe buget ar trebui să înceapă pur și simplu cu schimbarea patului. Recomandarea noastră e să alegi unul care să fie destul de încăpător, dar care să nu acapareze întregul dormitor. Așa că, dacă ai un dormitor mai mic, alege și un pat pe măsură. În ceea ce privește designul, optează pentru unul simplu și cât mai neutru și lasă alte elemente din cameră să „vorbească”.

Mai multe paturi moderne și la preț avantajos găsești și aici.



Cumpără un dulap modular


Un dulap sigur schimbă ambientul încăperii, de aceea e extrem de important să optezi pentru unul potrivit dormitorului tău - și ca nuanțe, și ca dimensiune. Recomandarea noastră cea utilă este să cumperi un dulap modular, adică un dulap care face parte dintr-o colecție. Astfel, dacă vreodată vrei să mai adaugi unul sau o altă piesă de mobilier cu același stil, o poți face cu foarte multă ușurință. O colecție modulară îți permite să achiziționezi doar obiectele de mobilier care îți plac sau care se potrivesc cel mai bine în locuința ta.

Ai și o varietate mare de modele din care poți alege, le poți vedea pe toate aici.



O comodă face diferența


Cine-ar fi zis că o simplă comodă ar putea ajuta atât de mult un dormitor? Dar pe lângă aspectul elegant pe care îl oferă, funcția practică este cea care o recomandă cel mai mult. În sertarele comodei poți depozita toate obiectele mici, lenjeria sau prosoapele - simplu și organizat. Mai mult decât atât, prețul comodelor este unul avantajos, așa că le poți cumpăra fără prea multe griji.

Ai atât de multe opțiuni din care să alegi și multe dintre comode au un preț redus, așa cum poți vedea aici.