Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Tendințe de amenajare a bucătăriilor în 2020
Tendințe de amenajare a bucătăriilor în 2020

Alege cu grijă culorile


Atunci când proiectează o bucătărie, oamenii vor opta adesea pentru alb ca nuanță principală. Acest lucru poate face ca încăperea să pară mai spațioasă, dar dacă doriți să adăugați un anumit stil și o personalitate reală bucătăriei, folosește culori mai luminoase. Ia în considerare alegerea unor dulapuri îndrăznețe sau a unui colțar colorat



Folosește elemente cu model


Carourile s-ar putea să fie cel mai popular model utilizat în amenajarea interioară, însă există atât de multe altele care pot fi introduse în design-ul bucătăriei! Dungile, florile și petele de culoare sunt cele mai cool trenduri din 2020. Dacă pentru un obiect de mobilier un astfel de model poate fi prea mult, pentru veselă, decorațiuni și obiecte de depozitare e perfect!



Adaugă detalii antice


Dacă stilul tău e mai clasic, ai nevoie de câteva elemente care să „combată” stilul modern al bucătăriei. Pentru asta, cel mai simplu este să alegi detalii antice, care vor oferi un aspect mai tradițional bucătăriei. Un bun exemplu în acest sens este alegerea unei mese cu design clasic și nuanțe închise, un adevărat magnet vizual pentru toți cei care pășesc în bucătăria ta.



Investește în electrocasnice practice


Trendurile anului 2020 pun electrocasnicele pe planul doi în ceea ce privește rolul lor în amenajare. Mai exact, acestea trebuie să aibă un design cât mai minimalist, să nu iasă extrem de mult în evidență și, eventual, să fie încorporabile. Cu toate acestea, funcționalitatea lor rămâne la fel de importantă.



Mix and Match


2020 e despre a fi îndrăzneț și curajos. Chiar și în design. Un bun exemplu în acest sens este alegerea scaunelor din bucătărie - alegerea unui singur model este banală și plictisitoare. Tendințele actuale propun amestecarea stilurilor pentru a crea un ambient interesant. În jurul mesei din bucătărie adaugă scaune cu modele și culori variate - ele vor spori farmecul decorului și vor crea senzația unui ambient lejer și primitor.