Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Cum amenajezi un birou eficient acasă
Cum amenajezi un birou eficient acasă
Având în vedere că din ce în ce mai mulți dintre noi se confruntă cu perspectiva de a lucra de acasă pentru perioade mai îndelungate, acum este momentul în care folosim cu adevărat biroul de acasă. Așadar, indiferent dacă ai deja un spațiu dedicat pentru birou sau amenajezi unul în camera de zi, dormitor sau în zona de luat masa, sperăm că sfaturile noastre te vor ajuta să creezi un spațiu care să funcționeze la fel de eficient ca tine.

Un spațiu de lucru neutru

Biroul de acasă nu trebuie să imite un cadru corporatist. Spune la revedere birourilor înghesuite și spațiilor de lucru retrase, și bun venit mobilierului neutru! Optează pentru unul cu finisaj din lemn natural sau scaune de birou în tonuri calde și asigură-te că ai la dispoziție și un spațiu generos de depozitare. Completează cu plante în ghiveci sau flori pentru a adăuga o notă fresh și liniștitoare întregului decor.

Confortul este cheia

Dacă obișnuiești să stai jos perioade mai lungi de timp, atunci un scaun ergonomic bun ar putea fi o investiție extrem de bună pentru postura ta. Atunci când alegi unul, fii atent la câteva elemente importante: asigură-te că e suficient de înalt astfel încât ochii tăi să fie la nivelul monitorului, iar spatele și gâtul să fie cât mai drepte.

Orice spațiu e perfect

Dacă, la ca mulți alții, nu ai o cameră întreagă pe care să o dedici muncii de birou, de ce să nu încerci să creezi un mic birou în colțul livingului tău? Vei constata că un mic birou, într-un colț, se va încadra armonios și cu ușurință în orice încăpere. Mic, mediu sau mare - poți opta pentru orice dimensuine, în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Birou ordonat, minte ordonată

Evită stresul inutil sau lipsa de concentrare și ascunde orice ți-ar putea distrage atenția. Pune la îndemână doar lucrurile de care ai nevoie sau cele care îți aduc bucurie: pixurile, actele, cărțile, câteva plante, o ramă cu fotografia oamenilor dragi din viața ta. Iar pentru asta, cel mai potrivit este un birou practic, cu spații de depozitare gândite în așa fel încât să îți vină în ajutor.

În afara serviciului

Menținerea unui echilibru puternic între viața profesională și cea personală este esențială pentru a profita la maximum de experiența ta de la biroul de acasă. În weekend sau atunci când nu lucrezi, e important să te relaxezi și să uiți de munca de la birou. În acest sens, un birou mic este cel mai potrivit, pentru că nu îți permite depozitarea multor obiecte care îți pot aminti de muncă și, în același timp, în weekend îl poți decora cu vaze cu flori sau orice alte decorațiuni.