Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Mobilier printat - Culoare și personalitate pentru casa ta
Mobilier printat - Culoare și personalitate pentru casa ta
A venit primăvara, iar asta înseamnă viață, veselie și culoare! Dar asta nu trebuie să se simtă doar în vremea de afară ci și în casa voastră. Puteți aduce ușor culoare și viață și în living-ul vostru și să îi oferiți puțin din personalitatea voastră cu ajutorul mobilierului printat. O soluție perfectă pentru o atmosferă veselă și dinamică de primăvară, chiar la voi în casă.

Un plus de culoare

Mobilierul Alvin întinerește orice încăpere, iar formele și culorile modelului printat vor fi admirate ca un tablou de toți cei care vă vizitează. Este o alegere excelentă pentru camera copiilor sau pentru tineri care vor o cameră plină de viață și culoare.



Modele unice

Dacă vă doriți să păstrați lucrurile simple dar în același timp vă doriți și puțin dinamism în amenajare, mobilierul printat Unit Jazz e alegerea potrivită. Stejarul oferă eleganță, nuanțele gri simplitate, iar modelul printat oferă dinamismul și energia de care spațiul vostru are nevoie ca să vă simțiți bine în el.



Linii, forme și texturi

Pentru a asigura armonia și echilibrul în casa voastră, alegeți mobilierul care completează amenajarea, care păstrează culorile sau oferă un contrast plăcut și care nu fură prea multă atenție de la lucrurile importante din casă. Un mobilier printat nu va fi niciodată plictisitor, dar e important să respecte aceleași reguli după care ați amenajat întreg spațiul.



Mobilierul printat e mai mult decât un obiect de amenajare. Este un mod prin care vă puteți transmite personalitatea și prin care vă puteți lăsa liberă creativitatea. Astfel veți avea parte de un spațiu mereu dinamic, mereu vesel, în care vă veți simți mereu bine.

Puteți descoperi mai multe modele de mobilier printat și puteți comanda online pe site-ul CasaRusu, iar la comenzile de peste 1000 de lei, beneficiați de transport gratuit.