Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
5 Motive să cumperi online mobilă pentru casa ta
5 Motive să cumperi online mobilă pentru casa ta
Amenajarea pe care o plănuiești trebuie să fie o plăcere și fiecare nouă achiziție bifată pe listă un motiv de bucurie. Probabil statul în casă ți-a încurcat puțin planurile dar asta nu trebuie să te oprească. Acum ai posibilitatea să comanzi online, din confortul de acasă, Mobila Casa Rusu de care ai nevoie.

1 Comanzi în siguranță din confortul casei tale

Am pregătit cea mai simplă și sigură modalitate prin care produsele noastre să ajungă la tine. Pe site găsești diversitatea și calitatea cu care te-am obișnuit și pentru că acum ai posibilitatea de a comanda online, îți poți reamenaja întreaga locuință de acasă, de pe canapea. Te bucuri de confort și ai tot timpul din lume la dispoziție să îți plănuiești amenajarea cu grijă.

2 Totul în doar câțiva pași ușor de parcurs

Pe site-ul www.casarusu.ro găsești soluțiile care se potrivesc spațiului tău indiferent de dimensiunea acestuia și, cel mai important, ai la dispoziție o varietate mare de produse din care să alegi. Partea cea bună este că prin doar câțiva pași simpli și ușor de parcurs, mobilierul la care visezi va fi în drum spre tine. Tot ce trebuie să faci este să te decizi. Mai departe, totul e ușor.

Adaugi în coș toate piesele de mobilier de care ai nevoie cu un singur click



Creezi un cont, doar cu adresa de e-mail sau intri în contul pe care îl ai deja



Completezi formularul cu datele personale și adresa de livrare



Alegi modalitatea de plată și plătești în siguranță



3 Plasarea comenzii durează doar câteva minute

Știm că partea cea mai grea este să te hotărăști asupra mobilierului pe care ți-l dorești pentru casa ta, iar pentru asta sfatul nostru este să îți iei tot timpul de care ai nevoie pentru a lua cea mai bună decizie. Dacă ai nevoie de ajutor cu comanda, ai o întrebare sau vrei să afli mai multe detalii despre un produs, ne poți contacta oricând. Consultanții noștri îți stau la dispoziție ca să îți ofere sfaturile și informațiile pe care le dorești. Iar când te-ai hotărât, nu ai nevoie decât de câteva minute pentru a plasa comanda, care în cel mai scurt timp va pleca spre tine.

4 Cumpărături sigure și fără efort

Cu doar câteva click-uri, mobila de care ai nevoie este în drum spre tine. Îți oferim mai multe modalități de plată și siguranța că produsele noastre ajung în cele mai bune condiții. Tot ce ai de făcut este să te bucuri de confortul de acasă și să plasezi comanda online de pe telefon, tabletă, laptop sau PC, iar restul facem noi.

5 Transport GRATUIT pentru comenzile de peste 1000 LEI

Nimic nu e mai plăcut decât să îți fie livrate la ușă lucrurile de care ai nevoie. Iar asta este valabil și atunci când nu suntem nevoiți să stăm în casă, dar cu atât mai mult acum. Pentru că vrem să ai parte de acest confort, asigurăm livrarea la domiciliu pentru toate produsele comandate online. În plus, la comenzile de minimum 1000 Lei, transportul este gratuit. Totul pentru ca amenajarea ta să iasă perfect!

Te invităm să descoperi Mobila Casa Rusu, să apelezi cu încredere la consultanții noștri și să comanzi online în câțiva pași simpli.