Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
5 piese de mobilier pe care copilul tău o să le iubească
5 piese de mobilier pe care copilul tău o să le iubească

Idei de amenajari pentru camera copilului

Atunci când amenajezi camera copilului, e important să fiți atenți ca decorul să fie pe placul lui și să se potrivească personalității lui. De la alegerea culorilor, a materialelor și până la tipul de mobilier, fiecare detaliu trebuie luat în considerare. Pentru ca totul să iasă perfect, ți-am pregătit câteva idei simple de amenajare pe care cel mic cu siguranță o să le iubească.

Paturi colorate pentru camera copilului

Pentru copii, somnul nu este doar o necesitate, ci și un prilej de a intra într-o lume fantastică în care imaginația lor poate face minuni. Stimulează-i creativitatea și oferă-i locul perfect în care să viseze frumos prin alegerea unui pat vesel și plin de culoare.



Rafturi și corpuri de depozitare colorate

Amenajează-i camera în culori vii care îi ajută imaginația să creeze povești inedite, care adaugă un aer jucăuș încăperii și unde cel mic își va dori să își petreacă timpul în fiecare zi. Poți face acest lucru simplu, cu doar câteva elemente colorate, cum sunt polițele, care vor transforma complet atmosfera din încăpere.


Un birou doar al lui

Încurajează-l să creeze, să deseneze, să scrie, să citească și să își facă temele. Pentru toate aceste lucruri, ai nevoie de un birou potrivit pentru cel mic - adică unul practic, cu spațiu de depozitare generos pentru toate cărțile de colorat sau pentru caiete.


Un scaun drăguț și confortabil

Completează-i biroul cu un scaun pe măsură. Ai o mulțime de modele din care să îl alegi pe cel potrivit - în funcție de preferințe, în funcție de vârstă, în funcție de culori. Oricare ar fi cel ales, trebuie să știi că toate sunt ergonomice și sunt create special pentru a avea grijă de postura micuților.



Cel mai important este să îi asculți părerea copilului tău, să îl incluzi în amenajarea camerei lui și să îi asculți dorințele. Intrați împreună pe site și descoperiți întreaga gamă de mobilier pentru camera copilului.