Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Amenajează ușor întreaga casă cu mobilier la cutie Next
Amenajează ușor întreaga casă cu mobilier la cutie Next
Fii designerul propriei casei! Știm că de cele mai multe ori renovarea locuinței pare o întreagă bătaie de cap, așa că vrem să facem lucrurile simple pentru tine. Pentru ca amenajarea pe care o plănuiești să fie o plăcere și să iasă exact așa cum o visezi, ți-am pregătit câteva sfaturi și recomandări care să te ajute.

Alege o soluție inteligentă pentru mobilier

Mobilierul la cutie este alegerea ideală atunci când spațiul pe care îl ai la dispoziție este limitat. Iar dacă stai la bloc și noul mobilier trebuie transportat mai multe etaje, cu siguranță această soluție este cea mai confortabilă.

Recomandarea noastră pentru tine este să alegi mobilierul Next pe care îl poți transporta ușor și pe care îl montezi direct unde ai nevoie de el, după câteva instrucțiuni simple pe care le găsești în cutie, împreună cu toate piesele necesare.

Amenajarea livingului

Colecția Next îți oferă cea mai ușoară modalitate de a mobila întreg livingul. Lucrul important de care trebuie să ții cont este unitatea amenajării. Alege materiale similare pentru corpurile de mobilier suspendate, dulap și măsuța de cafea, iar canapeaua asorteaz-o cu covorul, draperiile sau peretele.



Dacă ai un open space, asigură-te că masa din dining, biroul și celelalte corpuri de mobilier arată bine împreună și completează armonios ambientul.



Amenajarea holului de acces

Mobilierul din hol este primul pe care cei care îți trec pragul îl observă și îi ajută să își facă o primă impresie despre amenajare. Și pentru că e spațiul de trecere care face legătura cu toate camerele, el trebuie să fie în armonie stilistică și să medieze trecerea cromatică dintre spații. Sfatul nostru este să folosești aceleași nuanțe pentru corpurile pe care le montezi în hol și să ții cont ca acestea să se asorteze și cu cele din living.



Amenajarea dormitorului

Dacă toate celelalte spații funcționează împreună, dormitorul se bucură de ceva mai multă independență. Este spațiul privat, în care oaspeții tăi nu intră și pe care îl poți amenaja chiar și într-un stil complet diferit decât restul casei. Îți recomandăm ca și aici să urmărești unitatea, să alegi culori care merg bine împreună și să le asortezi armonios pentru a pregăti ambientul perfect pentru relaxare și odihnă.



Colecția Next este mai mult decât un simplu mobilier, este soluția inteligentă pe care ți-o propunem pentru a răspunde nevoilor tale. O alegere mereu la îndemână pentru amenajări moderne, făcute cu plăcere. Te invităm să vezi întreaga colecție Next cu care îți poți mobila întreaga casă pe scasarusu.ro și să profiți de prețurile reduse cu până la 35%.