Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Prețuri de sărbătoare și surprize la deschiderea noului magazin Casa Rusu din Târgu Mureș
Prețuri de sărbătoare și surprize la deschiderea noului magazin Casa Rusu din Târgu Mureș
Al 20-lea magazin de mobilă Casa Rusu își deschide porțile în data de 16 iulie la Târgu Mureș! Evenimentul de deschidere începe la ora 9:00 și se va întinde pe perioada a 4 zile, timp în care toți cei care vizitează noul Showroom se vor bucura de reduceri de până la 45%, premii și concursuri.

Reduceri de până la 45% + extra 5%

Toți cei care participă la evenimentul de deschidere din data 16 iulie au parte de prețuri speciale, reduse cu până la 45%. În plus, am pregătit o reducere specială de 5%, exclusiv pentru produsele din magazinul din Târgu Mureș, valabilă pentru toată gama de produse.

Concurs online

Sărbătorește alături de noi Marea Deschidere și participă la concursul de pe casarusu.ro/mures. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la newsletter-ul nostru și ai șansa de a câștiga mobilier din gama NEXT. Concursul își va afla câștigătorul prin tragere la sorți în data de 20 iulie.

Concurs în magazin

Dacă vizitezi noul magazin din Târgu Mureș în perioada 16-19 iulie ai șansa de a câștiga o măsuță NEXT. Pentru a participa, trebuie să dai un Check-in public pe Facebook și ești înscris automat în concurs. Câștigătorul va fi ales în mod aleatoriu și va primi premiul acasă.

Și mai multe surprize pentru primii 200 de vizitatori

Pentru că ne dorim să ne fiți alături la marea deschidere a noului magazin, am pregătit și mai multe surprize. Primii 200 de vizitatori ai magazinului primesc o pernă cadou!

Respectul pentru casa ta și dorința de a-ți oferi soluțiile de care ai nevoie atunci când îți pregătești amenajarea au pus bazele Casa Rusu începând cu anul 1994. Cu fiecare piesă nouă de mobilier, ajungeam în casele voastre pentru a vă oferi confortul și funcționalitatea dorită, iar în anul 2009 am deschis lanțul național de magazine.

Despre Marea Deschidere de la Târgu Mureș poți afla mai multe pe casarusu.ro/mures