Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Oferă stil și personalitate casei tale cu noile colecții modulare de mobila
Oferă stil și personalitate casei tale cu noile colecții modulare de mobila
Luna iulie vine cu vești bune: noile colecții de mobilier modular pentru dormitor și living sunt disponibile online și în magazine! Fie că preferi designul clasic, fie că optezi pentru un stil modern, contemporan, sigur vei găsi mobilierul potrivit pentru tine în noile colecții. Mai mult decât designul deosebit, acestea te vor surprinde prin atenția la detalii, nuanțele calde și accesoriile rafinate, care vor adăuga un plus de stil amenajării.

Așadar, dacă plănuiești transformarea completă a livingului sau a dormitorului tău și vrei să creezi un ambient impresionant, care să îi fascineze pe toți membri familiei, dar și pe musafiri, te invităm să descoperi noile colecții de mobilier.

Mobilier living Bavaria

O colecție în stil clasic cu ajutorul căreia îți poți amenaja unitar atât livingul, cât și dormitorul. O alegere ideală pentru spații în care domină eleganța și rafinamentul.


Mobilier living Natalia

Colecția Natalia este alcătuită din piese de mobilier pentru living și dormitor cu aspect natural de lemn pe care le poți combina în ce mod dorești. Amenajarea care va rezulta va fi unitară, elegantă, impresionantă.



Mobilier dormitor Indiana

Dacă îți dorești un mobilier simplu, cu un aspect frumos de lemn natural și cu detalii fine, această colecție este alegerea perfectă pentru tine. Alege din varietatea de corpuri de mobilier în stil colonial și obține livingul sau dormitorul la care visezi!



Mobilier living Idento

Influențele minimaliste se văd în finisajul alb al mobilierului Idento, iar liniile și profilatura acestuia preiau eleganța stilului neoclasic și îți oferă o soluție rafinată pentru o amenajare plină de stil.



Mobilier modern Bari

Design modern, ingenios, care îmbină aspectul natural al lemnului cu finisajul alb, lucios. Rezultatul este un mobilier modern, dedicat livingurilor și dormitoarelor contemporane.



Mobilier Cannet

Un mobilier practic, versatil, care se potrivește perfect în orice amenajare. Blatul cu aspect de lemn oferă naturalețe spațiului, iar corpul alb al mobilierului completează ambientul într-un mod discret, elegant.


Mobilier Elpasso

Colecția Elpasso este mai mult decât un simplu mobilier. Design-ul ingenios combină materialele clasice cu cele contemporane oferindu-ți posibilitatea de a ilumina într-un mod plăcut rafturile din sticlă ale mobilierului.



Mobilier Anticca

Simplitatea liniilor și greutatea nuanțelor închise de lemn oferă colecției Anticca un aer impunător, dar în același timp rafinat. Se încadrează perfect în amenajările în care mobilierul este în centrul atenției și este pus în valoare de întregul design interior.



Avantajul principal al mobilierului modular este faptul că îți poți crea singur amenajarea alegând doar piesele de care ai nevoie. Acest lucru îți permite să folosești spațiul într-un mod eficient și ai garanția că întreg mobilierul se potrivește perfect. Noile colecții sunt create pentru tine și pentru confortul tău. Descoperă-le pe toate și comandă pe www.casarusu.ro.