Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Cum alegi biroul perfect
Cum alegi biroul perfect
În această perioadă, lucrul de acasă a devenit extrem de popular, fiind chiar o necesitate, și cu siguranță multe companii au înțeles că acest mod de lucru are avantajele lui și vor continua să îl folosească. Ținând cont de acest aspect, e momentul ideal să înlocuiești biroul improvizat sau “biroul” de pe canapea cu unul care să răspundă cu adevărat nevoilor tale. Iar pentru că este important să alegi biroul în funcție de cerințele job-ului tău, mai jos ți-am pregătit câteva sfaturi care sperăm că te vor ajuta să iei cea mai bună decizie pentru tine.

Alege în funcție de modul de lucru

Birourile sunt împărțite în mai multe categorii în funcție de activitățile pe care le deservesc. Recomandarea noastră este să ții cont de felul în care îți desfășori activitatea și de cerințele specifice job-ului tău. Dacă ai nevoie de loc pentru unul sau două monitoare și stație de lucru, asigură-te că biroul pe care îl alegi are un loc special pentru ele, iar dacă tot ce ai nevoie pentru lucru este un laptop, poți să te orientezi spre un birou mai mic, mai minimalist.



Ține cont de spațiul de depozitare de care ai nevoie

Dacă știi că job-ul tău presupune gestionarea multor documente și dosare, cu siguranță trebuie să îți pui problema spațiului de depozitare. Dacă alegi un birou prea mic sau cu spațiu de depozitare insuficient, vei ajunge să îl încarci cu lucruri, să pierzi din eficiență și vei lucra dezorganizat.



Alege un birou care îți completează ambientul

Într-o amenajare, armonia este cea mai importantă. Fiecare obiect ales trebuie să își aducă aportul la imaginea de ansamblu să o completeze și să se asorteze atât ca formă cât și din punct de vedere cromatic. Adăugarea unui birou este întotdeauna o alege care se face din motive care țin de funcționalitate, adică este o necesitate. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să alegi orice. E important felul în care se încadrează în design, așa că asigură-te că alegi un model care completează armonios amenajarea ta.



Ține cont de spațiul pe care îl ai la dispoziție

Pentru ca amenajarea ta să arate la fel de bine, asigură-te că alegi dimensiunea potrivită pentru noul tău birou. Măsoară atent spațiul și alege cu grijă locul în care urmează să îl amplasezi!



Forma biroului

În funcție de modul în care îți desfășori activitatea și de spațiul pe care îl ai la dispoziție, alegerea potrivită pentru tine poate fi un birou simplu, de colț sau în “L”. E important să iei în calcul toate opțiunile înainte să te decizi!


Chiar dacă ai nevoie de birou pentru lucru, asta nu înseamnă că trebuie să faci compromisuri la confort. Alege un birou care răspunde nevoilor tale din gama largă de opțiuni pe care le găsești online, pe www.casarusu.ro, sau în magazinele fizice din țară.