Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
3 tipuri de biblioteci pentru living - Casa Rusu
3 tipuri de biblioteci pentru living - Casa Rusu
Dintre toate încăperile casei sau apartamentului tău, cu siguranță livingul se bucură de cea mai multă atenție. Este spațiul în care zona privată se îmbină cu cea “publică”, fiind locul în care îți primești prietenii, rudele sau invitații, dar și în care te relaxezi la TV, citești o carte sau chiar te bucuri de un somn odihnitor.

Pentru că livingul este spațiul din casa ta pe care îl împarți cu alții, este normal să acorzi atenție specială amenajării lui. Și pentru că una dintre piesele centrale ale livingului este biblioteca, mai jos îți prezentăm trei tipuri de biblioteci care arată excelent în amenajarea ta.

Biblioteci finisate cu nuanțe de lemn

Lemnul este un material universal și poate fi folosit în aproape orice combinație. Indiferent care este stilul pe care îl alegi pentru amenajarea ta, cu siguranță texturile de lemn vor arăta excelent dacă le incluzi. Totuși, asigură-te că nuanțele pe care le alegi se integrează în ambient și completează design-ul livingului. Vezi toate opțiunile pe care le ai la dispoziție pe casarusu.ro și alege biblioteca perfectă pentru casa ta!Biblioteci cu finisaj compozit

Dacă vrei să creezi în livingul tău un ambient modern, sfatul nostru este să te orientezi spre materialele contemporane și să alegi un mobilier compozit. Lemnul, finisajele lucioase și sticla - combinația ideală de materiale care să te ajute să obții efectul pe care ți-l dorești.Biblioteci cu model printat

Pentru un living cu adevărat special, care o să impresioneze invitații tăi la fiecare vizită, îți recomandăm un nou tip de mobilier: mobilierul printat. Chiar dacă poate părea o alegere extravagantă, acesta îți oferă noi posibilități de amenajare și poate fi asortat ușor cu celelalte elemente ale amenajării.Biblioteca este mai mult decât un spațiu de depozitare, este un punct central al livingului, locul în care amplasezi TV-ul și care atrage atenția tuturor. Atunci când prietenii care te vizitează stau pe canapea, vor vedea biblioteca, măsuța și restul mobilierului din camera, așa că trebuie să te asiguri că merg bine împreună. Pe casarusu.ro găsești mobilier pentru toate gusturile și cu siguranță și pentru amenajarea ta. Intră și descoperă biblioteca perfectă pentru livingul tău!