Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
O colecție versatilă pentru bucătării moderne
O colecție versatilă pentru bucătării moderne

Idei amenajare bucatarie

Atunci când alegi mobilier pentru bucătărie, lucrurile nu sunt niciodată atât de simple. Spațiul pe care îl ai la dispoziție, funcționalitățile de care ai nevoie și stilul pe care ți-l dorești nu se regăsesc în orice colecție, iar mobilierul la comandă doar îți dublează bătăile de cap.

Pentru că ne dorim ca amenajarea casei tale să fie o plăcere, îți prezentăm soluția de care ai nevoie: o colecție versatilă, disponibilă în diferite nuanțe și dimensiuni, care răspunde tuturor nevoilor tale - colecția Junona.

Mobilier pentru bucătării minimaliste

Dacă îți dorești o amenajare minimalistă, cu materiale discrete și nuanțe de culoare care să aducă puțin dinamism, fără a atrage prea mult atenția, colecția Junona răspunde perfect și acestor cerințe. Setul este disponibil în două dimensiuni și se potrivește în orice bucătărie, aducând un plus de personalitate prin accente în nuanțe de lemn, păstrând liniile stilului minimalist ales pentru amenajare.

Set mobilă bucătărie Junona Alb/Alb lucios 180
Set bucătărie Junona Alb/Alb lucios 240


Mobilă bucătării moderne

Stilul modern exprimă perfect diversitatea folosind contraste de nuanțe și materiale care se îmbină armonios într-o colecție versatilă, contemporană care, bineînțeles, ține cont și de funcționalitățile de care ai nevoie. Setul Junona reușește să ofere toate beneficiile unui mobilier organizat eficient și să fie în același timp compact și accesibil ca preț.

Set mobilier bucătărie Junona Alb lucios/Gri 180
Set bucătărie Junona Alb lucios/Gri 240


Mobilă bucătării tradiționale

Finisajele de lemn și materialele moderne alcătuiesc împreună un mobilier de bucătărie cu care nu poți să greșești indiferent de stilul amenajării tale. Echilibrul de nuanțe și aspectul unitar îl fac potrivit atât pentru cele mai moderne amenajări cât și pentru cele în care formele și materialele tradiționale sunt în centrul atenției.

Set bucătărie Junona Sanoma/Wenge 180
Set bucătărie Junona Sanoma/Wenge 240


Cele mai bune decizii pentru tine și casa ta le iei atunci când ai multe variante din care să poți alege. Motivul pentru care colecția de mobilier de bucătărie Junona este atât de apreciată este tocmai versatilitatea dată de dimensiunile diferite în care se găsește și de combinațiile de finisaje care o fac perfectă pentru orice amenajare.

Alege mobilier pe gustul tău și pentru nevoile tale! Casa Rusu îți e alături în amenajare cu mobilierul pe care îl cauți.