Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Colecții inedite de mobilier pentru hol
Colecții inedite de mobilier pentru hol
Holul este prima încăpere a casei pe care prietenii și invitații pe care îi aștepți în vizită o văd și este prima impresie pe care și-o fac despre locuința ta. Astfel holul devine un spațiu important, dar de cele mai multe ori, acest lucru nu este suficient pentru a se bucura de mai multă atenție în amenajare.

Dacă îți dorești să fie mai mult decât un spațiu care rezultă din amenajare, avem pentru tine câteva sfaturi și recomandări care o să facă din holul tău locul care face o primă impresie excelentă despre casa ta.

Alege mobilier modular

Fiind o încăpere de tranzit, spațiul de care dispune holul este limitat la strictul necesar, iar mobilarea acestuia trebuie să fie eficientă, să se integreze în amenajare și să asigure o funcționalitate cât mai bună. Mobilierul care te ajută să faci ușor acest lucru este mobilierul modular care se adaptează perfect nevoilor tale și poate fi ușor asortat cu mobilierul din dining sau living.


Mobilier pentru depozitare

Chiar dacă nu ai foarte mult loc în hol, tot ai nevoie de spațiu de depozitare. Sfatul nostru este să iei dimensiunile locului în care ai nevoie de un mobilier pentru depozitare și să explorezi opțiunile pe care ți le oferă colecția Gent Hall. Cu siguranță vei găsi dulapul perfect pentru holul tău.Cuiere și oglinzi

Nu uita de partea funcțională a holului! Alege un cuier potrivit pentru numărul de persoane care locuiți în casă și o oglindă care pe lângă utilitatea ei are și efectul de a face încăperea să pară mai mare.


Accesorii

Dacă pe lângă mobilierul pe care îl ai în hol mai ai nevoie de un loc în care să îți lași haina sau pantofii, poți suplimenta spațiul de depozitare cu un cuier cu picior, cuier mobil sau suport pentru pantofi.

Holul casei tale poate fi la fel de spectaculos ca și restul amenajării pe care o pregătești. Tot ce trebuie să faci este să îi acorzi aceeași atenție și să alegi inspirat mobilierul. Iar pentru asta, ți-am pregătit o mulțime de opțiuni pe site-ul Casa Rusu.