Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Stilul scandinav, la tine acasă - idei de amenajare
Stilul scandinav, la tine acasă - idei de amenajare

Mobila in stil scandinav

Tonurile calde și mobilierul din lemn încălzesc cu succes orice spațiu și ne dau întotdeauna o stare de bine. Livingul este locul în care ne relaxăm și în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului liber, împreună cu cei dragi. Dacă îți dorești să faci tranziția de la mobilierul vechi, către un stil actual, minimalist și modern ori pur și simplu iubești amenajările, îți prezentăm câteva idei pentru transformarea livingului tău, în stil scandinav.

1. Canapeaua potrivită este cea care te reprezintă

Primul „accesoriu” de care are nevoie livingul tău este o canapea. Aceasta trebuie să fie confortabilă și suficient de încăpătoare pentru întreaga familie, inclusiv pentru animăluțele de companie.



 Canapeaua Oxford este modernă și versatilă, întrucât poate deveni cu ușurință și un pat confortabil pentru musafiri. Are un design simplu, dar elegant și poate fi punctul central al oricărei sufragerii.

2. Același confort, dar mai mult spațiu

O alternativă a canapelei clasice este colțarul. Pentru început, colțarul extensibil Luca îmbină în mod armonios designul modern, confortul și aspectul practic. O variantă pentru iubitorii de culoare este colțarul Clara, care este disponibil în mai multe nuanțe.



3. Alege setul potrivit de mobilă

O alegere inspirată, care va completa cu siguranță aerul scandinav al locuinței tale este sistemul Mest. Tonurile sale calde și pline de personalitate vor lumina într-o clipă orice spațiu. Este un set de mobilier de dimensiuni ideale, astfel încât să poată fi integrat în camera de zi atât într-o casă, cât și într-un apartament. Dulapurile și sertarele sale încăpătoare permit oricărui iubitor de cărți să își așeze întreaga colecție și să se bucure de ele în fiecare zi. Fiecare piesă din sistemul Mest poate fi achiziționată și separat, pentru a fi adaptată în funcție de nevoile tale.



4. Îmbină stilul modern cu cel clasic în mod armonios

Sistemul Geneva este un set modern și are totodată un design deosebit. Piesele sistemului Geneva conțin o măsuță de cafea, o masă cu o suprafață generoasă pentru întreaga familie, o comodă pentru TV, dar și o comodă cu două uși și 4 sertare, pentru lucrurile tale de preț. În funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție poți alege să achiziționezi și restul pieselor din colecția aceasta, precum: vitrina cu două uși sau comoda cu două uși și 3 sertare, pentru a-i oferi sufrageriei tale un plus de personalitate și spații de depozitare.



Mai adăugăm câteva obiecte de decor, un covor în tonuri neutre, câteva perne pufoase și sufrageria visurilor tale este gata!