Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Amenajarea unui living clasic cu influențe contemporane
Amenajarea unui living clasic cu influențe contemporane

Amenajare living clasic - modern

Amenajarea livingului devine o plăcere atunci când alegi mobilierul care se potrivește cu stilul tău. Modern, elegant, clasic sau industrial, în culori închise sau deschise - mobilierul din camera de zi trebuie să reprezinte o adevărată inspirație pentru tine și pentru cei dragi. Iar, de aceea, este important să ai opțiuni atunci când vine vorba de amenajarea locuinței tale. Dacă stilul care îți descrie cel mai bine gusturile și personalitatea este cel clasic, cu influențe contemporane, iată câțiva pași esențiali pentru a-l crea:

Alege o colecție modulară pentru living

Colecțiile modulare sunt o soluție ingenioasă pentru orice living. Colecția Arosa îmbină stilul de mobilă clasic, cu cel modern și creează echilibru vizual. Piesele amenajării Arosa compun un decor superb pentru camera de zi și pot fi achiziționate și separat, pentru a crea un spațiu elegant și cu mult bun-gust. Detaliile în nuanțe închise o transformă într-o colecție versatilă, ușor de integrat atât într-un decor clasic, cât și actual.



Confort și culoare - alege canapeaua potrivită

Trei opțiuni excelente care vor completa aspectul sufrageriei tale sunt canapeaua NoraSiena sau colțarul Mondo. Nora este o canapea foarte chic și elegantă. Este confortabilă, încăpătoare, iar tapițeria sa verde smarald va ieși în evidență în orice decor. Canapeaua Nora este ideală pentru iubitorii pieselor de mobilier cu personalitate și a nuanțelor vibrante.



Iar dacă iubești nuanțele calde, solare, colțarul Mondo este alegerea inspirată. Poate fi montat pe stânga sau pe dreapta, este spațios și confortabil, iar galbenul său îndrăzneț va acapara cu siguranță toate privirile.



Dacă preferi designul elegant, canapeaua Siena este acea frumusețe clasică. Va adăuga sufrageriei tale întocmai pata de culoare de care are nevoie. Vine însoțită de perne mari, pufoase cu print contemporan și este extensibilă.



Măsuța de cafea, un „accesoriu” pentru living

Măsuța de cafea este un element care poate fi un adevărat centru de interes al sufrageriei tale. Măsuța Diana combină elementele din sticlă cu stejarul, iar rezultatul este unul minunat. Aduce un plus de stil camerei datorită construcției sale elegante și este, de asemenea, foarte practică, având o suprafață generoasă pentru depozitarea lucrurilor personale.



 Măsuța 6 Bardolino are un design deosebit. Este compusă din linii drept în culori calde și dispune de spații pentru depozitarea diverselor obiecte de decor sau a plantelor - lucru care o transformă și într-o piesă foarte practică în peisajul livingului tău.



Piesele de mobilier completează minunat amenajarea Arosa și pot fi integrate într-un spațiu generos, dar și într-o cameră de zi de dimensiuni reduse. Grație colecțiilor modulare, spațiul din livingul tău poate fi optimizat și personalizat așa cum îți dorești.