Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Începe pregătirile de Crăciun pentru casa ta
Începe pregătirile de Crăciun pentru casa ta
Se apropie cea mai frumoasă perioadă din an! Crăciunul este momentul ideal să redecorezi casa și să o pregătești pentru sărbători, astfel încât totul să arate minunat. Ți-am pregătit o listă de idei care să te inspire în amenajarea și decorarea livingului și a bucătăriei.

Un living de poveste

Sufrageria este cel mai probabil camera care va găzdui bradul de Crăciun și toate decorațiunile tematice de anul acesta. Creează un living de poveste cu mobilierul potrivit pentru casa ta. Unul dintre aspectele de care ar trebui să ții cont este alegerea bibliotecii și a mobilierului pentru living.

 Biblioteca Trend are un design modern și compact, cu vitrine elegante ce oferă rafturi cu o compartimentare excelentă pentru toate lucrurile. Multiplele spații de organizare te vor ajuta să menții întreaga cameră cât mai bine organizată. Culoarea luminoasă și aspectul de lemn, alături de bradul de Crăciun îi vor adăuga casei tale o atmosferă specială, festivă. Iar în plus, biblioteca Trend are acum 20% reducere. O găsești în magazinul online și în magazinul Casa Rusu din orașul tău.



O alegere excelentă pentru mobilier, dacă îți dorești să reamenajezi sufrageria, dar totodată să optezi pentru un stil care va arăta minunat tot anul este sistemul Geneva. Liniile drepte, textura de lemn și culorile ei calde se vor integra senzațional în livingul tău în orice decor, indiferent de sezon. Sistemul Geneva este o colecție modulară, iar piesele componente pot fi achiziționate și individual.



Alege o bucătărie magică

Gătești mult mai inspirat de sărbători atunci când mobilierul tău este deosebit și este o adevărată plăcere să îți petreci timpul în bucătărie. Ara este o bucătărie potrivită pentru încăperile de dimensiuni reduse. Este modernă și cochetă, având un design contemporan și dulapuri bine compartimentate, în care să așezi toate ustensilele necesare.

Completează bucătăria Ara sau sufrageria din sistemul Geneva cu o masă care va transforma gustările în familie într-o adevărată experiență de sărbători. Masa Walter 2 este elegantă, cu blat din sticlă neagră și picioare din oțel inoxidabil, care adaugă accente moderne. Nuanțele sale neutre îți oferă nenumărate opțiuni de a decora cu accesorii pentru masă, la ocaziile speciale. Pentru un decor cu adevărat festiv poți opta pentru o față de masă simplă și lumânări potrivite pentru sezon, în culori precum roșu sau verde.



Decembrie este luna cadourilor la Casa Rusu! În perioada 5 - 31 decembrie ai până la 60% reducere la sute de produse în magazinul online. Iar în magazinele din țară am pregătit surprize la cumpărăturile de minim 500 lei. Bucură-te din plin de „Cadouri pentru casa ta” și începe pregătirile de Crăciun!