Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Amenajări în tendințe cu mobilier în culorile anului 2021
Amenajări în tendințe cu mobilier în culorile anului 2021
Anul 2021 vine cu noi tendințe în amenajarea spațiului ideal pentru tine și noi culori îndrăznețe care să completeze cu succes atmosfera casei tale. Inspiră-te din selecția de produse în culorile anului, gri „Ultimate Gray” și galben luminos „Illuminating” și creează încăperi spectaculoase.

Un plus de personalitate în livingul tău

Biblioteca Luna și biblioteca Blanca transformă livingul într-un spațiu deosebit, cu aspectul lor modern și minimalist. Nuanțele diverse de gri oferă încăperii echilibru vizual și permit decorarea cu personalitate a camerei și a rafturilor deschise ale bibliotecilor.Adaugă livingului tău o notă de stil și luminozitate cu minunatul colțar Venus. Este versatil, într-o nuanță superbă și vibrantă de galben - fiind atât o piesă elegantă, cât și confortabilă. Grație dimensiunii sale, este ideal pentru momentele de relaxare alături de cei dragi, având totodată sistem de extensie de tip sertar și montare disponibilă pe stânga sau pe dreapta.Alege să te relaxezi într-un dormitor trendy

Dormitorul este un spațiu special, destinat relaxării și odihnei, într-un ambient cât mai plăcut. Anul acesta, dăruiește-ți momente de răsfăț la tine acasă și creează un dormitor în tendințe cu amenajarea în stil minimalist Norton. Dulapul cu două uși, cele două noptiere pentru stânga și dreapta și patul generos sunt accesorizate cu mânere negre și cu detalii deosebite. Piesele preferate din colecția modulară Norton pot fi achiziționate și separat, astfel încât amenajarea mult visată să devină realitate.Dacă optezi pentru o schimbare și îți dorești piese actuale, patul Florena este potrivit pentru noul tău dormitor. Este încăpător și va cuceri iremediabil iubitorii stilului modern cu tăblia sa tapițată cu piele ecologică, liniile drepte și griul lucios.Începe Noul An cu reamenajarea locuinței și alege mobila ta preferată de la Casa Rusu. Bucură-te de Reduceri de Iarnă de până la 60% și comandă online sau din magazinele din țară!