Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Descoperă noile colecții pentru living și dormitor
Descoperă noile colecții pentru living și dormitor
Acasă e locul în care ne simțim cel mai bine și în care ne dorim mereu să creăm un ambient plăcut, cald și cât mai primitor atât pentru noi, cât și pentru cei dragi. De data aceasta îți prezentăm colecțiile noi de la Casa Rusu!

Livinguri pe placul tău

Sistemul Damien pentru living este frumos conturat de nuanțe deschise în tonuri de cappuccino. Se potrivește într-un decor minimalist care îi pune în evidență toate detaliile din jurul mânerelor și al picioarelor. Trondheim este colecția modulară ideală pentru fanii stilului industrial și al mobilierului cu aspect clasic de lemn și accente închise cu personalitate.Detaliile pieselor din sistemul Saint Tropez sunt impresionate și te transpun cu totul într-o vacanță exotică, în care relaxarea este elementul central. Colecția este compusă din două vitrine, două comode, 2 polițe încăpătoare, o măsuță pentru cafea, un dulap, dar și o masă generoasă, în jurul căreia încape întreaga familie.Colecții deosebite pentru dormitor

Un dormitor clasic și extrem de elegant este Esporao, format dintr-un pat tare spațios, noptiera, comoda și dulapul care reușesc să înnobileze întreaga atmosferă. Tăblia patului atrage toate privirile și este cu siguranță punctul central al acestei colecții, având un aspect sofisticat.Amenajările contemporane pot fi create mai ușor cu dormitorul Trondheim, care, la fel ca mobilierul pentru living din aceeași colecție, impresionează prin piesele sale inedite și contrastante. Dormitorul oferă toate piesele pentru un decor complet, plin de rafinament și de bun gust.Sirius Crown este acea colecție inedită și modernă, care va reuși să îți transforme dormitorul într-unul extrem de elegant și de fabulos. Tonurile de negru arată spectaculos în amenajări actuale.