Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Reamenajează-ți dormitorul în stilul care te caracterizează
Reamenajează-ți dormitorul în stilul care te caracterizează
Un dormitor modern, minimalist, clasic sau elegant? În luna iubirii, chiar înainte de venirea primăverii, schimbările sunt în toi, iar dormitorul este acea încăpere pe care o considerăm cu toții „piesa de rezistență” a locuinței, astfel încât este și locul din care încep redecorările. Pentru că schimbările pot fi o adevărată bătăie de cap, ți-am pregătit un articol din care poți afla care dintre aceste stiluri este potrivit pentru amenajarea dormitorului tău senzațional, în care să îți facă plăcere să te relaxezi.

Dormitor în stil modern

Dacă primul lucru care îți vine în minte atunci când te gândești la dormitor este designul simplu, dar cu personalitate, atunci stilul modern poate fi alegerea ideală pentru tine. Dormitoarele moderne au culori luminoase, tonuri neutre și combină diferite texturi, într-o manieră simplistă, fără a încărca vizual decorul. Dormitorul Norton este o colecție modulară, cu linii minimaliste care combină nuanța stejarului de inspirație nordică cu negrul mânerelor și detaliile sale inedite. Culorile deschise ne permit să ne exprimăm personalitatea și să adăugăm diferite obiecte de decor, care să aducă un aer aparte spațiului și să îl scoată din anonimat.



Dormitorul Berna este expresiv datorită accentelor sale de un negru lucios deosebit. Se remarcă prin combinația superbă a texturii de lemn cu fronturile care strălucesc în lumină. Este, de asemenea, o colecție modulară, iar piesele dormitorului Berna pot fi achiziționare și separat, pentru a crea o amenajare unică.



Dormitor clasic

Onix are un design impunător, dar grațios în culori închise, cu un mix remarcabil între aspectul de lemn și cel lucios. Datorită îmbinării materialelor, poate fi cu ușurința adus într-o amenajare cu elemente moderne și contemporane. În acest decor, patul este încăpător, iar dulapul generos și bine compartimentat, fiind ușor să așezi ușor toată garderoba.



Stil elegant

Un look ideal pentru iubitorii detaliilor delicate, precum cele din dormitorul Idento, stilul elegant este cel mai potrivit. Iese în evidență prin culoarea sa frumoasă și accentele din jurul picioarelor, dar și a oglinzilor mari care completează mobilierul.



Un dormitor minimalist

Întotdeauna e important să iei considerare cât loc vei avea la dispoziție, ca stilul dormitorului să fie în armonie cu acest aspect. O regulă generală de care poți ține cont atunci când alegi mobilierul este să lași un spațiu de circulație de aproximativ 90 de cm în jurul patului. Optează pentru un stil minimalist și alege doar acele piese care se integrează la fix în dormitorul tău. Mont Blanc are un design compus din linii drepte, într-o nuanță plăcută de alb, care va lumina întregul dormitor și va oferi senzația de spațiu mai mare.