Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Adu primăvara în casa ta cu mobilier în tendințe de la Casa Rusu
Adu primăvara în casa ta cu mobilier în tendințe de la Casa Rusu
Piesele în nuanțe diafane, deschise, vor reuși să lumineze fiecare încăpere și să accentueze sentimentul de „acasă”. Ți-am pregătit câteva colecții și piese de mobilier inedite care vor aduce primăvara în casa ta tot timpul anului, mulțumită designului și tonurilor vesele, pe care le poți integra în decorul dorit de tine, indiferent de stilul pe care îl preferi.

Amenajarea Idento

Colecția Idento are o combinație încântătoare de piese de mobilier, cu detalii inedite și culori delicate și subtile. Această amenajare în stil clasic este disponibilă atât pentru dormitor, cât și pentru camera de zi. Fiecare piesă din sistemul Idento poate fi achiziționată și separat, pentru a fi adaptată cât mai armonios, în funcție de spațiul pe care îl ai și de ceea ce îți dorești.





Sistemul Bergen

Această amenajare completează superb sufrageriile luminoase, cu un aer scandinav. Mobilierul din această colecție modulară are tonuri calde și pline de personalitate. Vitrina și comodele sale încăpătoare permit oricărui iubitor de cărți să își așeze întreaga colecție în mod organizat, dar și să așeze decorațiunile preferate la vedere, într-o manieră estetică.



O comodă cu personalitate

Adaugă sufrageriei tale o pată de culoare! Cu model floral și culori vibrante, comoda Print P13 este o piesă care se remarcă prin veselia pe care o emană de fiecare dată când o privești. Are dulăpioare cu sistem de deschidere push to open și este extrem de elegantă.



Bibliotecă modernă

Biblioteca Odesa este acea piesă de mobilier care te va surprinde plăcut de fiecare dată cu designul delicat și eleganța ei. Combină superb nuanțele pastelate cu aspectul modern și spațiile eficiente pentru depozitare, care scot din anonimat întregul ansamblu.