Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Documentele care insotesc Bunul la livrare
La livrare, Bunul va fi insotit de urmatoarele documente: certificat de garantie (include instructiunile de utilizare) si schita de montaj (daca este cazul) precum si orice alt act solicitat de legislatia in vigoare la momentul livrarii.

Modificarea conditiilor de livrare. Anularea unei livrari
Posibilitatea anularii unei livrari este disponibila prin trimiterea unui e-mail catre adresa: contact@casarusu.ro.
Daca v-ati razgandit si doriti sa modificati adresa de livrare, sau doriti anularea totala a livrarii, ne puteti anunta cat mai repede pe adresa de e-mail: contact@casarusu.ro. Colegii nostri de la Relatii Clienti vor face tot posibilul sa va modifice detaliile livrarii sau sa va anuleze livrarea. Comanda poate fi anulata doar pana la momentul la care Bunul este predat din depozitul Vanzatorului catre transportatorul propriu/firma de curierat (status de verificat Comanda – “predat la transportator/curier - in curs de livrare”)

Termene de livrare
Vanzatorul se obliga sa livreze direct, prin flota proprie, sau prin intermediul unei firme de curierat Bunul comandat si achizitionat, in cel mai scurt interval de timp posibil, intr-un termen de maxim 30 (treizeci) de zile de la data efectuarii Comenzii.
ATENTIE: In situatia produselor care au ca status : LA COMANDĂ, termenul maxim de livrare este de cel putin 45(patruzecisicinci) de zile.
Termenele de livrare sunt asumate de Vanzator, cu excepţia perioadelor legale de sărbători (ex.: de Paşti, de Craciun, etc.), a promotiilor de Black Friday sau a altor campanii, când procesarea şi livrarea unei Comenzi poate dura mai mult. Vanzatorul își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale Bunurilor achizitionate online dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vanzator, precum cauzele de forta majora (inclusiv, dar nelimitandu-se la restrictii legate de Pandemia de virus SARS-CoV-2/COVID-19).

Detalii privind livrarea
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor care insotesc Bunul.
Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si prestarea Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.
Daca trebuie livrate Bunuri la termene de livrare diferite, toate Bunurile vor fi colectate si livrate o singura data, la termenul cel mai lung prevazut in oricare dintre Comenzile aceluiasi Cumparator.
In vederea finalizarii procesului de livrare, dupa verificarea vizuala a Bunului, Cumparatorul va semna documentul de livrare care i se va pune la dispozitie de reprezentantul Vanzatorului/angajatul firmei de curierat care face livrarea.
Va recomandăm să verificați integritatea ambalajelor Bunului la livrare, împreună cu un reprezentant al Vanzatorului sau al firmei de curierat, înainte de a semna documentul care atesta livrarea.
In momentul receptiei produselor de la Curier sau de la angajatii Casa Rusu, trebuie sa mentionati pe documentele de transport daca: cutiile produselor sunt lovite, murdare, rupte sau incomplete in vederea eficientizarii procesului de inlocuire a Bunului/subansamblului acelui Bun, daca este cazul.
Livrarea nu include montajul. De aceea, defectele rezultate in urma montajului necorespunzator nu pot fi imputate Vanzatorului.  
Livrarea presupune transportul Bunului la adresa solicitata si predarea acestuia in fata usii casei sau blocului in care este situat apartamentul. In cazul in care reprezentantii Vanzatorului, firmei de curierat considera ca este posibil ca livrarea in locul indicat de Client este de natura sa deterioreze Bunul, il vor informa in acest sens pe Client si vor inregistra aspectele semnalate in documentul de livrare. Clientul are dreptul de a accepta livrarea cu ignorarea aspectelor semnalate, insa in aceasta situatie, Vanzatorul este exonerat de orice raspundere cu privire la eventualele deteriorari ale Bunului.
In ziua programata pentru livrare veti fi contactat de un reprezentant al Vanzatorului sau al firmei de curierat agreata de Vanzator pentru comunicarea intervalului orar de livrare.
Important:
- in ziua si in intervalul orar al livrarii este necesar ca la adresa de livrare sa fie prezenta o persoana cu varsta de peste 18 ani pentru preluarea Bunului;
- in situatia in care locuiti la bloc sau intr-o casa cu etaj, va rugam sa va asigurati ca exista cai de acces corespunzatoare pe scara blocului/casei cu etaj pentru urcarea mobilierului la etaj;
- va rugam sa va asigurati ca dimensiunile si/sau volumul Bunului permit introducerea acestuia in locuinta/camera/incaperea Dvs. In acest scop, puteti viziona dimensiunile Bunurilor care sunt afisate pe Site si sa verificati accesul in locuinta/camera/incapere prin masuratori la fata locului, inclusiv a usilor de intrare in imobilul de locuinte si in apartament.

ATENTIE: IN CONTEXTUL PANDEMIEI DE SARS-CoV-2/COVID-19, va rugam sa va luati toate masurile de siguranta la livrarea Bunurilor; in masura posibilitatilor, va rugam sa va protejati la momentul livrarii prin purtarea unei masti si a unor manusi de protectie. Va rugam sa respectati distanta sociala de minim 1, 5 m intre Dvs. si reprezentantul Vanatorului sau al firmei de curierat.
Pe perioada prescrisa de autoritatile competente din domeniu, atat Vanzatorul cat si firma de curierat doteaza personalul care efectueaza livrarile cu echipament de protective: masca si manusi de protectie.

Costurile de livrare
Costul serviciului de livrare este calculat automat in cadrul platformei noastre online in functie de valoare comenzii, dupa cum urmeaza:
105 lei - pentru comenzi cu valoarea cuprinsa intre      0 - 200 lei;
180 lei - pentru comenzi cu valoarea cuprinsa intre      200 - 400 lei;
240 lei - pentru comenzi cu valoarea cuprinsa intre      400 - 600 lei;
300 lei - pentru comenzi cu valoarea cuprinsa intre    600 - 800 lei;
390 lei - pentru comenzi cu valoarea cuprinsa intre    800 - 1.000 lei;
450 lei - pentru comenzi cu valoarea cuprinsa intre 1.000 - 1.200 lei;
510 lei - pentru comenzi cu valoarea cuprinsa intre 1.200 - 1.400 lei;
540 lei - pentru comenzi cu valoarea cuprinsa intre 1.400 - 1.600 lei;
570 lei - pentru comenzi cu valoarea cuprinsa intre 1.600 - 1.800 lei;
600 lei - pentru comenzi cu valoarea cuprinsa intre 2.000 - 5.000 lei;

Modalitati de livrare
- Livrare prin curier (standard)
- Livrarea prin flota proprie