Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
#
Povestea noastră

Totul a început în urmă cu mai bine de 20 de ani: făceam primii pași în domeniul mobilierului autohton, ca retailer. Era toamna anului 1994 când am dat startul producției de serie, iar până în acest moment, am reușit prin muncă și pasiune să devenim unul dintre cei mai mari producători de mobilier din PAL și tapițerii din țară.

Având cea mai modernă linie tehnologică din sud-estul Europei, în localitatea Dudeștii Noi, la doar 15 kilometri de Timișoara, am clădit în timp o capacitate foarte mare de producție, cu un rezultat excelent la nivel național. Pentru oamenii cifrelor, asta înseamnă 2 milioane de mp de PAL din totalul de 6 milioane de mp disponibili în țară. Pe scurt, suntem pe locul 1, cu o cotă de piață de 33 %. Cu alte cuvinte, oferim foarte mult.

Alături de cei peste 1000 de angajați, ne mândrim cu finalizarea a nu mai puțin de 5000 de seturi de mobilier tapițat într-o singură lună. Animați de dorința de a fi cât mai aproape de oameni, am început în vara anului 2009 construirea rețelei naționale de magazine. Anii ne-au fost prielnici, așa că astăzi ne stau mărturie dedicației și muncii noastre, cele 20 de magazine proprii din toată țara.

Producător de top

De la început și până azi, perfecționați și mereu conectați cu societatea în plină dezvoltare dar și cu nevoile tot mai diverse ale oamenilor, propunem constant atât colecții noi de mobilier și stiluri de amenajare, cât și piese de mobilier individuale disponibile pe loc, direct la cutie, prin inaugurarea primelor două noi magazine iStock din țară, bazate pe noul concept de mobilier grab’n’go: smart, versatil, pregătit cu tot ce trebuie pentru a putea fi montat de către oricine.

Clădim astfel un viitor pentru care dezvoltăm tehnologia deja existentă și creștem capacitatea de producție prin compania noastră de producție Rus-Savitar, așa încât să reușim să fim prima alegere a clienților, când vine vorba de mobilier și tapițerie de calitate, disponibile în variante, nuanțe și dimensiuni diferite, oferind totodată și posibilitatea fiecăruia de a crea, potrivi și alege propriile combinații prin piesele de mobilier din colecții moderne, modulare.

Într-un cuvânt, așa cum ne-am consacrat de-a lungul anilor, dar și mereu conectați la nevoile autentice ale omului modern, oferim mai departe, prin brandul Casa Rusu, Mobilă din respect pentru tine!

Cronologie
 • 1994

  Primii pași

  Compania Rus Savitar își începe activitatea ca retailer de mobilă.

 • 2004

  Centrul logistic

  Inaugurarea centrului logistic, de unde se distribuie marfa la peste 200 de magazine din țară.

 • 2005

  Producția

  Are loc prima investiție în activitatea de producție de mobilier din pal, cu o valoare de 3,5 milioane €.

 • 2008

  DESCHIDEREA CELEI DE-A DOUA FABRICI

  Achiziționarea a 4 linii de producție total automatizate, reprezentante ale tehnologiei europene de vârf în producția de mobilier din pal; una dintre acestea este unică în Europa de Est. Valoarea investiției: 11 milioane €.

 • 2009

  DEZVOLTAREA REȚELEI NAȚIONALE DE MAGAZINE

  Deschiderea primelor magazine Casa Rusu: în Timișoara, Deva, Sibiu, Cluj, Pitești, Brașov.

 • 2010

  DESCHIDEREA FABRICII DE MOBILIER TAPIȚAT

  MAI Deschiderea primului magazin Casa Rusu din București, în Complexul Comercial Vitantis
  OCTOMBRIE Inaugurarea fabricii de mobilier tapițat. Valoarea investiției: 1,5 milioane €.

 • 2011

  APARIȚIA PRIMELOR FRANCIZE

  APRILIE Se deschide al II-lea magazin Casa Rusu din București, în Militari
  AUGUST Inaugurarea unuia dintre cele mai extinse magazine din rețeaua Casa Rusu în Arad, Centrul Comercial Armonia (suprafață: peste 5.000 mp)
  OCTOMBRIE Se deschid primele magazine Casa Rusu în sistem franciză: Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu și Slatina

 • 2012

  MODERNIZAREA FABRICII DE MOBILIER TAPIȚAT

  MARTIE-IULIE Apar noi magazine în sistem de franciză: Bistrița, Reșița, Caransebeș, Turnu Măgurele
  IULIE Se lansează proiectul de modernizare a fabricii de mobilier tapițat: extinderea fabricii actuale la peste 7000 mp, diversificarea portofoliului de produse și achiziția a 651 de echipamente tehnologice de ultimă oră.
  AUGUST Se inaugurează al III-lea magazin Casa Rusu din București
  OCTOMBRIE-NOIEMBRIE Apar noi magazine în sistem franciză: Vatra Dornei, Baia Mare și Vișeul de Sus
  NOIEMBRIE Inaugurarea unei noi unități de producție, dedicată personalizării mobilierului din pal melaminat și producției de serie mică. Valoarea investiției: 1,7 milioane €

 • 2013

  CONSTRUCȚIA UNUI NOU CENTRU LOGISTIC

  MARTIE-IULIE Se deschid noi magazine Casa Rusu: Dej (franciză), Oradea, Arad, Constanța, Piatra Neamț, Beiuș (franciză)
  AUGUST Demarează lucrările pentru construcția unui nou centru logistic, destinat mobilierului din pal melaminat (suprafață: peste 8.000 mp)
  SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE Noi magazine intră în rețeaua Casa Rusu în sistem franciză: Zalău, Focșani, Alexandria
  NOIEMBRIE Se lansează platforma de e-commerce (Black Friday)

 • 2014

  MODERNIZAREA FABRICII DE MOBILIER TAPIȚAT

  FEBRUARIE Finalizarea Proiectului de dezvoltare și modernizare a fabricii de mobilier tapițat (5 milioane €): construcția unei hale de producție (suprafață: 7.286,95 mp) și dotarea acesteia cu echipamente, linii tehnologice și softuri de ultimă oră. Producție lunară: 10.000 produse
  FEBRUARIE Se pune în funcțiune noul Centru Logistic destinat mobilierului din pal melaminat. Valoarea investiției: 2 milioane €
  MARTIE Este introdusă o linie automatizată de ultimă oră, destinată vopsirii și lăcuirii fronturilor din pal melaminat și MDF pentru obținerea unor suprafețe lucioase. Valoarea investiției: 1,5 milioane €; capacitate de producție: 60.000 mp/lună
  OCTOMBRIE Se deschide cel de-al IV-lea magazin Casa Rusu din București

 • 2015

  DEZVOLTAREA REȚELEI NAȚIONALE DE MAGAZINE

  MARTIE Reinaugurarea magazinului din Colentina situat în centrul comercial Carrefour Colentina
  APRILIE Deschiderea magazinului Casa Rusu din Bacău
  NOIEMBRIE Finalizarea celui de-al doilea proiect EU ce a presupus o nouă fabrică de piese înguste și mic mobilier, investiție de 5.5 milioane €.
  DECEMBRIE Se finalizează investiția în linia de mobilier printat, investiție în valoare de 1.5 milioane €.

 • 2016

  INTRODUCEREA UNUI NOU CONCEPT DE MAGAZIN

  Redeschiderea locației din cadrul Complexului Comercial VITANTIS București marchează introducerea unui nou tip de magazin – primul Casa Rusu SUPERSTORE din țară, unde clienții se pot bucura de o experiență inedită, prin vizualizarea unei game complexe de produse. Finalizarea unui nou centru logistic de 7.000 mp, investiția fiind de 3 milioane €.

 • 2017

  UN NOU LOGO. O NOUĂ IMAGINE.

  Septembrie Casa Rusu își împrospătează identitatea vizuală cu un nou logo
  Octombrie Deschiderea magazinului Casa Rusu din Timisoara
  Decembrie Deschiderea magazinului Casa Rusu din Sibiu;

 • 2018

  DESCHIDEREA UNOR NOI MAGAZINE

  Februarie Deschiderea magazinului din Oradea
  Aprilie Dă viață ideilor tale creative de amenajare! Virtual Planner-ul este locul unde poți fi propriul tău designer! Creează un cont, amenajează camera dorită apoi trimite proiectul tău către magazinul Casa Rusu, iar noi te consiliem și te răsplătim cu reduceri de 5% pentru produsele alese!
  Iunie Deschiderea magazinului din Botosani
  Septembrie La Cluj deschidem cel mai mare magazin Casa Rusu din Ardeal. Pe o suprafata de peste 6000 mp puteti gasi o gama variata de produse de mobilier.

 • 2019

  INAUGURĂM CEVA DIFERIT: ISTOCK

  Iulie În 20 iulie am inaugurat cu multă muncă și pasiune primul magazin iSTOCK în Brașov, Coresi Shopping Resort. Cu un concept îndrăzneț, propunem un stil diferit de a cumpăra mobilier: grab’n’go, adaptat oamenilor moderni, aflați în continuă mișcare. Îmbogățim oferta cu colecția NEXT, piese de mobilier la cutie disponibile pe loc, smart și versatile, într-o gamă variată de nuanțe și dimensiuni., ușor de montat de către oricine. O săptămână mai târziu, în 27 iulie, același concept îl inaugurăm la Pitești, prin deschiderea celui de-al doilea magazin iStock din țară, în Centrul Comercial Auchan Găvana. Pe scurt, două noi magazine, un concept diferit, peste 300 de produse disponibile PE LOC, prilej de creativitate pentru clienții noștri.  Octombrie Deschiderea magazinului din Satu Mare
  Pe 3 octombrie 2019, familia Casa Rusu s-a mărit prin deschiderea unui nou și modern magazin în Nord-vestul țării, la Satu Mare, cu o suprafață de 1500 mp. Magazinul a fost inaugurat în centrul comercial Aushopping Satu Mare, pe strada Careiului, 77-79, iar deschiderea a fost sărbătorită cu surprize și promoții, primii 200 de cumpărători având parte de cadouri din partea Casei Rusu.
  Noiembrie Pe 29 noiembrie 2019, un nou magazin Casa Rusu cu o suprafață de 2000 mp a fost deschis la Baia Mare. Marea deschidere a dat startul unei tombole cu premii și a întâmpinat cumpărătorii cu reduceri, cadouri, surprize și workshop-uri creative. www.baia-mare.mobilacasarusu.ro

 • 2020

  LANSAREA MAGAZINULUI ONLINE

  Aprilie Începând cu data de 22 aprilie 2020, toate produsele Casa Rusu sunt disponibile online pe www.casarusu.ro. Magazinul online vine în completarea celor peste 20 de magazine din întreaga țară și își propune să faciliteze achiziția de mobilier, tapițerii și decorațiuni pentru întreaga comunitate, dar mai ales pentru cei care nu au un magazin în orașul lor și care vor să se bucure de calitățile unui mobilier modern, practic și rezistent.
  Iulie Data de 16 iulie 2020 marchează deschiderea magazinului Casa Rusu din Târgu Mureș, un showroom care se întinde pe o suprafață de 1500mp. Evenimentul a fost celebrat cu premii și surprize pentru toți vizitatorii.