Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.

1. Completarea formularului cu date despre retur:

Nume*
Prenume*
Denumire Firma
CUI Firma
Număr comandă*
Număr factură*
Dată factură*
Adresă facturare*
Adresă ridicare colet*
Email*
Telefon*

2. Starea produselor returnate:

3. Motivul returului:

Aceste informații se solicită în vederea eficientizării politicilor de Vânzare online prin monitorizarea acestor Vânzari și a îmbunătățirii calității Bunurilor și serviciilor pe baza feedback-ului oferit de dumneavoastră.

4. Bunuri retur:

Nume produs Cod produs Cantitate Nr. colete Pret factura

5. Pentru a ne asigura că produsule ajung în siguranță la noi vă rugăm să completati formularul de retur după ce ați ambalat/încoletat produsul și să uploadați o poză cu coletele:

6. Cont bancar (IBAN) pentru restituirea contravalorii produselor returnate:

In momentul trimiterii formularului catre noi, va fi contactat curierul pentru ridicarea produselor si o sa primiti in cel mai scurt timp un AWB si un termen de ridicare.

ATENTIE
Cumparatorul, prin acceptarea acestui Document: TERMENI SI CONDITII ONLINE, este informat asupra faptului că, în cazul în care Bunurile, pentru care s-a decis de catre Client returnarea, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice sau, după caz, electrice, sau deteriorare prin manipulare, asamblare, montare, dezasamblare sau ardere, sau are accesorii lipsă, Vânzătorul își rezervă dreptul unilateral de a decide acceptarea returului si/sau de a opri o sumă din valoarea Bunului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse Bunului(-urilor). În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 14 de zile de la data receptiei calitative si cantitative a produselor in depozitul Vanzatorului, prin aceeași metodă de plată.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:
- prestările de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului, materializat prin Comanda şi numai după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă prin acest Document de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a serviciilor de către Vanzator;
- Bunurile sau partile de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator (de exemplu - blaturile care se vor taia pe dimensiunile specificate de Client/Cumparator prin Comanda);
- Bunuri care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator, inclusiv, dar nelimitandu-se la: saltele, lenjerii, perne sau pilote.
- Bunurile/produsele de mobilier montate de Cumparator dupa livrare, daca prin demontarea in vederea returului acestea sunt afectate de o asemenea maniera, incat nu mai pot fi revandute ca noi;