Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Orice bucatarie moderna are nevoie de electrocasnicele potrivite precum frigider, cuptor, plita. Echipa Casa Rusu iti propune acum o varietate de plite pe gaz incorporabile in mobilierul din bucatarie pentru ca tu sa poti sa iti pregatesti mancarea dorita la tine acasa fara prea mult efort.
Fiind realizata din inox, plita clasica pe gaz va avea o durata de utilizare foarte mare si este rezistenta la lovituri, zgarieturi si pe langa partea functionala, culoarea inoxului va ajuta la o decorare mai buna a bucatariei si asigurarea unui ambient foarte modern si frumos.
Chiar daca esti in plin proces de reamenajare a casei tale sau te muti intr-o locuinta noua, poti sa alegi o plita cu actionare pe gaz pentru a putea gatii in mod rapid si placut.
Material Inox
Greutate 12 kg
Culoare Butoane argintiu
Dimensiuni L.58 x A.51
Tip alimentare Gaz

Scrie o recenzie

Plită incorporabila Valencia

Plită incorporabila Valencia

Dimensiuni:

58 cm  51 cm 

Plita pe gaz Studio Casa este un aliat de nădejde în bucătărie pentru gospodine, dar și pentru bucătarii de ocazie. Modernă și eficientă, are patru arzătoare pe gaz cu valve de siguranță, aprindere electrică din buton și două grătare din fontă. Aspectul funcțional este dublat de cel estetic, prin butoanele argintii, dispuse lateral.

Plita încorporabilă pe gaz
- 4 arzătoare gaz
- Aprindere electrica din buton
- Butoane dispuse lateral
- Gratare individuale din fonta
- Culoare butoane: argintiu
- Dimensiune pentru built in: 56 x 49 cm

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Felicitări!

Iepurașul îți oferă 5% EXTRA DISCOUNT la achiziționarea acestui produs.

Adaugă-l în coș pentru a beneficia de reducere.