Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Atunci cand vrem sa gatim acasa, trebuie sa ne asiguram ca avem o bucatarie bine amenajata care sa ne permita sa obtinem mancaruri cu gust savuros de care sa ne putem bucura alaturi de cei dragi si de familie.
Desigur ca atunci cand pregatim mancarea se vor emana diverse mirosuri, uneoi neplacute. Iata astfel, de ce hotele din colectia noastra sunt absolut necesare pentru orice locuinta moderna.
Aceste hote comercializate de catre Casa Rusu vor curata rapid si silentios aerul din bucatarie si vor elimina cu siguranta mirosurile neplecaute care s-a putea raspandii in locuinta. Pe langa asta, aburul sau fumul nu se vor depune pe tavan, mobila si chiar pe pereti.
Pe langa partea functionala, hotele noastre vor ajuta foarte mult la amenajarea bucatariei, oferindu-i eleganta si frumusetea de care ai nevoie in casa ta.
Material Inox
Greutate 10 kg
Culoare Argintiu
Tip panou de comanda Mecanic

Scrie o recenzie

Hotă Decorativa Tarra Vetro

Hotă Decorativa Tarra Vetro

Dimensiuni:

60 cm  50 cm 

O bucătărie contemporană are nevoie de un decor plăcut, dar în aceeași măsură și de electrocasnice moderne. Hota New Apollo 602 permite punerea în practică a celor mai elaborate rețete, fără ca mirosul neplăcut de ulei prăjit să se răspândească în fiecare colț al locuinței.

- Frontal cu insertii sticla neagra
- Putere de absorbtie max: 598 m3/h
- 3 viteze
- Filtru de aluminiu
- Clasa eficienta energetica: D
- Consum anual de energie: 160 kWh/an

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Felicitări!

Iepurașul îți oferă 5% EXTRA DISCOUNT la achiziționarea acestui produs.

Adaugă-l în coș pentru a beneficia de reducere.