Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
Atunci cand vrem sa gatim acasa, trebuie sa ne asiguram ca avem o bucatarie bine amenajata care sa ne permita sa obtinem mancaruri cu gust savuros de care sa ne putem bucura alaturi de cei dragi si de familie.
Desigur ca atunci cand pregatim mancarea se vor emana diverse mirosuri, uneoi neplacute. Iata astfel, de ce hotele din colectia noastra sunt absolut necesare pentru orice locuinta moderna.
Aceste hote comercializate de catre Casa Rusu vor curata rapid si silentios aerul din bucatarie si vor elimina cu siguranta mirosurile neplecaute care s-a putea raspandii in locuinta. Pe langa asta, aburul sau fumul nu se vor depune pe tavan, mobila si chiar pe pereti.
Pe langa partea functionala, hotele noastre vor ajuta foarte mult la amenajarea bucatariei, oferindu-i eleganta si frumusetea de care ai nevoie in casa ta.

Scrie o recenzie

Hotă Decorativa FALCON60

Hotă Decorativa FALCON60

Dimensiuni:

60 cm  50 cm 

O bucătărie contemporană are nevoie de un decor plăcut, dar în aceeași măsură și de electrocasnice moderne. Hota decorativa FALCON60 permite punerea în practică a celor mai elaborate rețete, fără ca mirosul neplăcut de ulei prăjit să se răspândească în fiecare colț al locuinței.

Cacteristici tehnice:
- Hota decorativa sticla 60cm;
- 1 motor turbo;
Capacitate max. de absorbtie: 300 m3/h (masurare la capatul tubulaturii de evacuare);
3 viteze;
Filtre de aluminiu;
Comenzi: butoane push;
Lumina: LED *2*1W;
Nivel de zgomot: 63dbA Max;
Sistem evacuare aer dublu ventilat.

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Felicitări!

Iepurașul îți oferă 5% EXTRA DISCOUNT la achiziționarea acestui produs.

Adaugă-l în coș pentru a beneficia de reducere.