Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.

    Aceasta somiera este fabricata in Italia de catre un producator de traditie in peninsula, cu o istorie bogata in productia de somiere incepand cu anul 1950.

    Somiera cu structura dubla de rezistenta pe partea din mijloc este un produs de o calitate superioara la un pret accesibil si are urmatoarele particularitati:

-Teava metal 5x2,8 cm

-Lamele de mesteacan 6.8x0.8 – esenta de lemn foarte elastica si flexibila – cu 7 straturi pentru o rezistenta crescuta si cu latime de 6.4/6.8 cm

-Vopsire epoxidica la 200 °
-Structura dubla cu teava metalica pe mijloc pentru o rezistenta crescuta in timp, structura care impiedica deformarea produsului

-Contine opritor saltea si maner de ridicare in situatia in care se opteaza si pentru sistemul de ridicare cu piston

De ce sa alegeti o somiera de calitate:

PREVINE UMEZEALA

Somiera ajută salteaua să respire şi elimină umezeala de sub saltea. Previne mucegaiul şi acarienii, spre deosebire de suportul de pal care poate da aceste probleme.

REZISTENTĂ ȘI DURABILĂ

Lamelele sunt tratate termic şi nu se deformează în timp. Cadrul somierei, realizat din țeavă pătrată, este rigid şi nu se lasă deloc, spre deosebire de suportul de pal care se poate rupe.

Cele 14 lamele de mesteacan  6.4/6.8 cm si 7 straturi – fac salteaua dvs. mult mai confortabila si ii cresc durata de viata.

PREIA GREUTATEA

Somiera, preia toata greutata saltelei si a celor care dorm pe saltea. Preia și din fermitatea saltelei, oferind elasticitate si confort sporit patului, spre deosebire de suportul de pal care este rigid si in timp poate omori buretele din saltea sau sa dea efectul de saltea cu gaura (adancitura permanenta in pozitia de somn), astfel prelungeste viata saltelei.

NU SE LASĂ LA MIJLOC

Somiera este rigidizată la mijloc cu 2 rânduri de țeavă care previn deformarea acesteia.(vezi poza – fara picioare)

SOMIERĂ SAU PAL?

Somiera contribuie la ventilarea saltelei, eliminând umezeala( previne apariţia mucegaiului şi a acarienilor ) cat si la o sustinere mai buna a acesteia, prelungind astfel durata de viata a produsului. Binteles, somiera este un produs mai scump dar ca idee, in general omul isi va schimba patul si salteaua de mai multe ori in viata, dar niciodata somiera.



Scrie o recenzie

Somieră Italy 140x200

Somieră Italy 140x200

Somiera ajută salteaua să respire şi elimină umezeala de sub saltea. Previne mucegaiul şi acarienii. Uită acum de intoarcerea saltelei, spre deosebire de suportul de pal care poate da aceste probleme.

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Felicitări!

Iepurașul îți oferă 5% EXTRA DISCOUNT la achiziționarea acestui produs.

Adaugă-l în coș pentru a beneficia de reducere.