Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
TVA CADOU la toate produsele de mobilier și tapițerie! Ofertă valabilă în limita stocului.

  Saltea de calitate superioară confecționată din spumă cu elasticitate de lungă durată, densitate mare și foarte compactă - Elioform® pentru un suport ferm al corpului și spumă cu memorie pentru a oferi un plus de confort și relaxare. Spuma cu elasticitate de lungă durată este rezistentă la presiune, nu se deformează și asigură o durabilitate mare pe termen lung.

  Nucleul este realizat din spumă elastică Elioform® de 18 cm ce îi conferă saltelei un suport ergonomic, ortopedic și rezistent, iar cei 2 cm de spumă cu memorie se adaptează perfect formelor corpului pentru o relaxare completă. Impresionantul design cu elemente florentine este creat din vâscoză de înaltă calitate, ce oferă un nivel ridicat de ventilație și este tratată antibacterian și anti-acarian. Acest model oferă un bun raport calitate-preț.

  Caracteristici:

- Fabricată în Italia;

- Nivel de confort: fermitate - tare;

- Înălțime 23 cm;

- Nucleu format dintr-un strat de 18 cm de spumă cu elasticitate de lungă durată, densitate mare și foarte compactă - Elioform®;

- Strat de 2 cm de spumă cu memorie pentru asigurarea unui confort maxim;

- Prevăzută cu mânere pe lateralul saltelei pentru o manevrare facilă;

- Materiale de înaltă calitate cu tratament anti-alergenic si antibacterian;

- Garanție 25 de ani de la producător.

  Husa saltelei este realizată din material textil catifelat la atingere și spumă cu memorie inovatoare de 2 cm, care ajută la susținerea perfectă a corpului. Materialul textil este moale și oferă o senzație catifelată la atingere având tratament special anti-alergenic și antibacterian.

  Toate saltelele Magniflex au două fețe ceea ce înseamnă că se pot roti atât pe plan vertical cât și orizontal, acest procedeu oferindu-le o durată de viață mai lungă. Saltelele cu două fețe trebuie așezate pe un cadru de saltea cu lamele (somieră). Aceasta permite fluxul constant al aerului și împiedică reținerea prafului și a umidității.

  Saltelele Magniflex se transportă ambalate sub formă de rulou împachetate prin procedeu de presare sub vacuum, ceea ce asigură integritatea, curățenia și igiena lor până când acestea sunt deschise.

Scrie o recenzie

Saltea Magni Grande

Saltea Magni Grande

  Saltea confecționată din spumă cu elasticitate de lungă durată, densitate mare și foarte compactă - Elioform®, spumă cu memorie, două fețe, fermitate - tare, țesătură cu tratament anti-acarian și antibacterian, design lateral cu motiv Florentin.

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Felicitări!

Iepurașul îți oferă 5% EXTRA DISCOUNT la achiziționarea acestui produs.

Adaugă-l în coș pentru a beneficia de reducere.