Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
TVA CADOU la toate produsele de mobilier și tapițerie! Ofertă valabilă în limita stocului.

  Daytona este o saltea cu fermitate medie și are două fețe. Pe o parte există un strat de 2 cm de spumă cu memorie, care distribuie uniform greutatea corporală și reduce întoarcerile din timpul somnului. Acest lucru vă oferă un plus de confort și șansa de a vă bucura de un somn relaxat.      Cealaltă parte a saltelei oferă un suport mai tare, astfel încât să puteți alege nivelul dorit de fermitate. Materialul are în componență fibre moi tratate împotriva acarienilor și bacteriilor.

  Nucleul saltelei Daytona este confecționat din două straturi fabricate din 16 cm de spumă Elioform® și 2 cm de spumă cu memorie, o combinație ortopedică și anatomică ce creează senzația de confort excepțional.

  Materialul textil de lux din vâscoză și poliester este completat de 2 cm de spumă cu memorie pentru un confort maxim.

  Corpul primește un suport stabil în punctele principale de contact cu salteaua - umeri, șold și picioare, ceea ce asigură o poziție corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului.

  Caracteristici:

- Fabricată în Italia;

- Nivel de confort: fermitate - medie;

- Înălțime 22 cm;

- Nucleu format dintr-un strat de 16 cm de spumă cu elasticitate de lungă durată, densitate mare și foarte compactă – Elioform® și un strat de 2 cm de spumă cu memorie pentru asigurarea unui confort suplimentar;

- Strat adițional de 2 cm de spumă cu memorie în materialul textil pentru asigurarea unei senzații de destindere;

- Strat de fibre anti-alergenice moi;

- Material textil de lux semnat de Tonino Lamborghini, oferă o atingere delicată și o senzație catifelată;

- Materiale de înaltă calitate cu tratament anti-alergenic si antibacterian;

- Garanție pe viață de la producător.

  Toate saltelele Magniflex au două fețe ceea ce înseamnă că se pot roti atât pe plan vertical cât și orizontal, acest procedeu oferindu-le o viață mai lungă. Saltelele cu două fețe trebuie așezate pe un cadru de saltea cu lamele (somieră). Aceasta permite fluxul constant al aerului și împiedică reținerea prafului și a umidității.

  Saltelele Magniflex se transportă ambalate sub formă de rulou împachetate prin procedeu de presare sub vacuum, ceea ce asigură integritatea, curățenia și igiena lor până când acestea sunt deschise.

Scrie o recenzie

Saltea Daytona by Tonino Lamborghini

Saltea Daytona by Tonino Lamborghini

  Saltea premium confecționată din spumă cu memorie, spumă cu elasticitate de lungă durată, densitate mare și foarte compactă - Elioform®, două fețe, fermitate - medie, material textil de lux semnat de designerul Tonino Lamborghini, tratament anti-acarian și antibacterian.

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Felicitări!

Iepurașul îți oferă 5% EXTRA DISCOUNT la achiziționarea acestui produs.

Adaugă-l în coș pentru a beneficia de reducere.