Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
TVA CADOU la toate produsele de mobilier și tapițerie! Ofertă valabilă în limita stocului.

  Saltea de calitate premium confecționată din spumă cu elasticitate înaltă și foarte flexibilă - Eliosoft® și spumă cu memorie pentru a oferi un plus de confort și relaxare. Spuma cu elasticitate de lungă durată este rezistentă la presiune, nu se deformează, asigură o durabilitate mare pe termen lung și distribuie uniform greutatea corporală.

  Nucleul constă în alăturarea a trei straturi cu o bază din spumă cu elasticitate înaltă și foarte flexibilă - Eliosoft® de 15 de cm, un strat de 5 cm de spumă cu memorie pentru confort superior și un strat de spumă cu elasticitate de lungă durată, densitate mare și foarte compactă – Elioform®, pentru un suport echilibrat. Stratul de 2 cm de spumă cu memorie din husă asigură distribuția uniformă a greutății corporale oferirea unei senzații de relaxare încă de la primul contact cu salteaua.

  Spuma gel oferă o senzație de prospețime și un mediu constant uscat.

  Designul modern și eleganța clasică a brandului Pierre Cardin în combinație cu fermitatea moderată îi acordă modelului Figaro statutul

de preferat al iubitorilor de lux și confort. Răsfățați-vă cu o experiență de somn, deosebită de oricare alta.

  Caracteristici:

- Fabricată în Italia;

- Nivel de confort: fermitate - medie spre tare;

- Înălțime 26 cm;

- Nucleu format dintr-un strat de 15 cm de spumă cu elasticitate înaltă și foarte flexibilă – Eliosoft®, 2 cm de spumă cu elasticitate de lungă durată, densitate mare și foarte compactă - Elioform® și strat de 5 cm de spumă cu memorie, o combinație ce asigură un confort maxim;

- Strat de 2 cm de spumă cu memorie în materialul textil pentru asigurarea unei senzații de destindere și relaxare;

- Spumă gel pentru o senzație răcoritoare;

- Topper încorporat pentru un confort și relaxare suplimentară;

- Material textil cu țesătură în relief pentru o senzație delicată și moale la atingere;

- Materiale de înaltă calitate cu tratament anti-alergenic si antibacterian;

- Garanție pe viață de la producător.

  Husa saltelei este fabricată din material textil de lux iar designul original creat de Pierre Cardin conferă eleganță și unicitate.

  Toate saltelele Magniflex au două fețe ceea ce înseamnă că se pot roti atât pe plan vertical cât și orizontal, acest procedeu oferindu-le o viață mai lungă. Saltelele cu două fețe trebuie așezate pe un cadru de saltea cu lamele (somieră). Aceasta permite fluxul constant al aerului și împiedică reținerea prafului și a umidității.

  Saltelele Magniflex se transportă ambalate sub formă de rulou împachetate prin procedeu de presare sub vacuum, ceea ce asigură integritatea, curățenia și igiena lor până când acestea sunt deschise.

Scrie o recenzie

Saltea Figaro by Pierre Cardin

Saltea Figaro by Pierre Cardin

  Saltea premium confecționată din spumă cu memorie, spumă gel și spumă cu elasticitate înaltă și foarte flexibilă - Eliosoft®, fermitate - medie spre tare, două fețe, topper încorporat, țesătură delicată de lux semnată de designerul Pierre Cardin cu tratament anti-acarian și antibacterian. Garanție pe viață.

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Felicitări!

Iepurașul îți oferă 5% EXTRA DISCOUNT la achiziționarea acestui produs.

Adaugă-l în coș pentru a beneficia de reducere.