Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.

  Salteaua pentru copii Baby Puzzle este o saltea ortopedică cu fermitate mare. Partea sa centrală (miezul său) este realizată din 100% spumă foarte elastică ce asigură poziția corectă a coloanei vertebrale și a membrelor, și este recomandată pentru perioada de creștere intensă. Pentru ca bebelușul dumneavoastră să doarmă și mai relaxat, am adăugat un strat confortabil de spumă. Materialul textil are un tratament antialergenic și antibacterian.
  Salteaua Baby Puzzle nu conține cocos și oferă un mediu sănătos de dormit datorită benzii respirabile aflată pe toată suprafața saltelei pentru o ventilație maximă și eliminarea umidității.

  Caracteristici:

- Fabricată în Portugalia;

- Nivel de confort: fermitate tare;

- Înălțime 10 cm;

- NU conține cocos;

- Ortopedică: asigură poziția corectă a coloanei vertebrale și a membrelor, recomandată pentru perioada de creștere intensivă a bebelușului;

- Confortabilă: strat de spumă suplimentar în materialul textil pentru un plus de confort și special pentru pielea gingașă a copilului;

- Antialergenică: material textil cu tratament special antialergenic și igienic;

- Sănătoasă: oferă un mediu de dormit sănătos datorită benzii de aerisire situată pe lateralul saltelei și care ajută la circularea constantă a aerului și îndepărtarea umidității.

  Toate saltelele iSleep au două fețe ceea ce înseamnă că se pot roti atât pe plan vertical cât și orizontal, acest procedeu oferindu-le o viață mai lungă. Saltelele cu două fețe trebuie așezate pe un cadru de saltea cu lamele (somieră). Aceasta permite fluxul constant al aerului și împiedică reținerea prafului și a umidității. Recomandăm utilizarea somierelor iSleep, deoarece acestea au lamele flexibile și absorb presiunea exercitată asupra saltelei și astfel sporesc confortul pentru a avea un somn mai bun și relaxare completă.

  Toate saltelele iSleep sunt ambalate sub formă de rulou prin procedeu de vacuum, ceea ce asigură integritatea, curățenia și igiena lor până când acestea sunt deschise.

Scrie o recenzie

Saltea Baby Puzzle

Saltea Baby Puzzle

Saltea ortopedică pentru copii cu miez din spumă foarte elastică, respirabilitate mare, fermitate tare, material textil cu tratament antibacterian

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Felicitări!

Iepurașul îți oferă 5% EXTRA DISCOUNT la achiziționarea acestui produs.

Adaugă-l în coș pentru a beneficia de reducere.