Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.
TVA CADOU la toate produsele de mobilier și tapițerie! Ofertă valabilă în limita stocului.

  Trinity este o saltea cu fermitate moale spre mediu. Partea sa centrală (nucleul său) este o combinație formată din trei tipuri diferite de spumă foarte elastică, cu proprietăți și fermitate diferite:

- Strat superior de 6 cm de spumă cu memorie. Spuma cu memorie este un material extrem de elastic, o invenție NASA, care reacționează la greutate și căldură luând perfect forma corpului. Acest lucru vă permite să vă relaxați și limitează întoarcerile din timpul somnului contribuind la obținerea unui somn confortabil.

- Strat Ultracomfort de 7 cm - spumă foarte elastică, care contribuie la o fermitate echilibrată a saltelei.

- Stratul de bază al spumei elastice cu înălțimea de 11 cm are caracteristici ortopedice. Corpul primește un suport stabil în punctele principale de contact cu salteaua - umeri, talie și picioare, ceea ce asigură o poziție corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului limitând întoarcerile și trezirile.

  Caracteristici:

- Fabricată în Italia;

- Nivel de confort: fermitate moale spre medie;

- Înălțime 25 cm;

- Nucleu format dintr-un strat de 11 cm de spumă cu elasticitate mare pentru suport ortopedic;

- Strat de 7 cm de spumă inovatoare și foarte elastică Ultraconfort;

- Strat de 6 cm de spumă cu memorie pentru asigurarea unui confort sporit;

- Strat de fibre anti-alergenice moi;

- Husă interioară cu fermoar, potrivită pentru curățarea la domiciliu;

- Husă exterioară cu fermoar pentru o igienă maximă;

- Material textil fin pentru o senzație catifelată;

- Materiale de înaltă calitate cu tratament anti-alergenic si anti-acarian;

  Salteaua este ușor de întreținut, datorită husei detașabile cu fermoar, care poate fi curățată la domiciliu până la 40 ° C.

  Pentru un mediu de somn sănătos, materialele textilele sunt fabricate din fibre moi tratate împotriva acarienilor și bacteriilor.

  Toate saltelele iSleep au două fețe ceea ce înseamnă că se pot roti atât pe plan vertical cât și orizontal, acest procedeu oferindu-le o viață mai lungă. Saltelele cu două fețe trebuie așezate pe un cadru de saltea cu lamele (somieră). Aceasta permite fluxul constant al aerului și împiedică reținerea prafului și a umidității. Recomandăm utilizarea somierelor iSleep, deoarece acestea au lamele flexibile și absorb presiunea exercitată asupra saltelei și astfel sporesc confortul pentru a avea un somn mai bun și relaxare completă.

  Toate saltelele iSleep sunt ambalate sub formă de rulou prin procedeu de vacuum, ceea ce asigură integritatea, curățenia și igiena lor până când acestea sunt deschise.

Scrie o recenzie

Saltea Trinity

Saltea Trinity

  Saltea din spumă cu memorie, spumă foarte elastică Ultraconfort, spumă cu elasticitate mare, două fețe, fermitate moale spre medie, material textil cu tratament antiacarian și antibacterian.

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Felicitări!

Iepurașul îți oferă 5% EXTRA DISCOUNT la achiziționarea acestui produs.

Adaugă-l în coș pentru a beneficia de reducere.