Wishlist 0
()
Ne pare rău!
Nu ai niciun produs în wishlist.

  VitalCare este o saltea cu fermitate moale spre medie și are două fețe. Pe o parte există un strat de 3 cm de spumă cu memorie, care distribuie uniform greutatea corporală și reduce întoarcerile din timpul somnului. Acest lucru vă oferă un plus de confort și șansa de a vă bucura de un somn relaxat. Pe cealaltă parte a saltelei există un strat de 1 cm de spumă cu memorie, ce oferă un suport mai tare, astfel încât să puteți alege nivelul dorit de fermitate. Țesăturile au țesute fibre moi tratate împotriva acarienilor și bacteriilor. Partea superioară a husei saltelei poate fi detașată complet și utilizată ca o saltea portabilă din spumă cu memorie 100% tip topper.

  Partea centrală (nucleul) a saltelei VitalCare este 100% din spumă foarte elastică cu caracteristici ortopedice. Corpul primește un suport stabil în punctele principale de contact cu salteaua - umeri, talie și picioare, ceea ce asigură o poziție corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului.

Pentru o igienă maximă, nucleul saltelei este protejat de o husă interioară cu fermoar.

  Caracteristici:

- Fabricată în Italia;

- Nivel de confort: fermitate moale spre medie;

- Înălțime 23 cm;

- Nucleu format dintr-un strat de 17 cm de spumă cu elasticitate mare;

- Strat de 3 cm de spumă cu memorie pentru asigurarea unui confort suplimentar;

- Partea superioară a husei poate fi folosită ca un topper portabil;

- Strat de fibre anti-alergenice moi;

- Husă interioară cu fermoar, potrivită pentru curățarea la domiciliu;

- Husă exterioară cu fermoar pentru o igienă maximă;

- Material textil Vitality pentru o senzație catifelată;

- Materiale de înaltă calitate cu tratament anti-alergenic si anti-acarian.

  Husa saltelei este fabricată din material textil Vitality ce oferă pielii o senzație de catifelare. Fermoarul husei ajută la menținerea igienei deoarece husa poate fi curățată la nevoie.

  Toate saltelele iSleep au două fețe ceea ce înseamnă că se pot roti atât pe plan vertical cât și orizontal, acest procedeu oferindu-le o viață mai lungă. Saltelele cu două fețe trebuie așezate pe un cadru de saltea cu lamele (somieră). Aceasta permite fluxul constant al aerului și împiedică reținerea prafului și a umidității. Recomandăm utilizarea somierelor iSleep, deoarece acestea au lamele flexibile și absorb presiunea exercitată asupra saltelei și astfel sporesc confortul pentru a avea un somn mai bun și relaxare completă.

  Toate saltelele iSleep sunt ambalate sub formă de rulou prin procedeu de vacuum, ceea ce asigură integritatea, curățenia și igiena lor până când acestea sunt deschise.

Scrie o recenzie

Saltea Vitalcare

Saltea Vitalcare

  Saltea din spumă cu memorie, spumă cu elasticitate mare, două fețe, fermitate moale spre medie, material textil cu tratament antiacarian și antibacterian.

Scrie o recenzie

Produsedin aceeași categorie

Felicitări!

Iepurașul îți oferă 5% EXTRA DISCOUNT la achiziționarea acestui produs.

Adaugă-l în coș pentru a beneficia de reducere.